Smalling hinter om å forlenge oppholdet i Roma

Chris Smalling ble sendt på lån til Roma i sommer. Midtstopperen skal i utgangspunktet være tilbake i Manchester etter sesongen, men nå spekuleres det i om engelskmannen vil bli værende i Italia.

Chris Smalling nyter tilværelsen i Roma, og hinter i et intervju om at en forlengelse av oppholdet i Italia kan finne sted. Intervjuet er gjengitt av MEN. 

– I starten av sesongen var planen å bidra så mye jeg kunne, og hvis vi alle har en god sesong (Manchester United og Roma) og treffer med ambisjonene våre, så kan disse diskusjonene (om å bo i Roma) finne sted. 

United var ute etter en ny midtstopper i sommer, selv om Chris Smalling, Victor Lindelöf, Axel Tuanzebe, Eric Bailly, Phil Jones og Marcos Rojo allerede var i stallen.

Smalling tok signalet og valgte derfor å dra på et låneopphold til Roma.

Det har ikke 30-åringen angret på, og er nå stort sett fast inventar i Romas førsteellever. Engelskmannen står med 25 kamper for hovedstadsklubben som foreløpig ligger på en 5. plass i Seria A.

JUBLER: Smalling dro til varmere strøk for å få mer spilletid. I Roma har 30-åringen levert gode prestasjoner.

– Jeg er mer enn fornøyd med min første halvdel av sesongen, og nå gjelder det å kjøre på videre og avslutte sesongen sterkt fordi vi har mye å spille for, sa Smalling.

Selv om hovedfokuset til engelskmannen var å få spille fotball, legger han likevel ikke skjul på at også familien trives godt i varmen og at det er noe å ta høyde for.

– Førsteprioriteten var å å komme ned hit for å spille fotball.

– Men familien min har bosatt seg, og samtidig lærer jeg språket og nyter kulturen, så det er noe man må gjøre mest mulig ut av (når man er her), og det gjør definitivt jeg og familien min. 

Chris Smalling er fortsatt Manchester United-spiller, selv om han spiller fotball for Roma. Kontrakten hans går ut i 2022, og med tanke på at den høyreiste midtstopperen trives i hovedstadsklubben, vil det bli spennende å se om han noen gang kommer tilbake til Old Trafford.