christianfassnacht240821

Smadret serielederen i generalprøven

Denne uka starter Champions League opp igjen, og i denne artikkelen har vi sett på hvordan det gikk i helga med våre Champions League-motstandere.

Young Boys 4-0 Zürich

Tirsdagens motstander har ikke hatt noen veldig god start på sesongen, men har begynt å vise form.

Helgas triumf mot serieleder Zürich var av det overbevisende slaget.

Det stod 0-0 helt til overtiden av førsteomgangen, da Christian Fassnacht (bildet øverst i saken) sendte Young Boys i ledelsen.

I andreomgangen økte Michel Aebischer til både 2-0 og 3-0 (i det 64. minutt og 69. minutt), og kort tid før slutt så fastsatte Meschak Elia sluttresultatet til 4-0.

Young Boys ligger nå på fjerdeplass med åtte poeng, men kan avansere om de vinner hengekampen sin. Om de vinner den er de bare to poeng bak serieleder Zürich, som nå har fått merke at Young Boys er å regne med denne sesongen også.

Young Boys: David von Ballmoor; Silvan Hefti, Sandro Lauper, Cedric Zesiger (Mohamed Aly Camara, 46.), Ulisses Garcia, Christian Fassnacht (Vincent Sierro, 68.), Christopher Martins Pereira (Alexandre Jankewitz, 85.), Michel Aebischer, Nicolas Ngamaleu (Miralem Sulejmani, 76.), Meschak Elia, Jordan Siebatcheu (Wilfried Kanga, 76.).
Ubenyttede innbyttere: Guillaume Faivre, Fabian Rieder, Marvin Spielmann, Felix Mambimbi.

STADE DE SUISSE: Her spilles Young Boys mot Manchester United på tirsdag.

Villarreal – Alavés (UTSATT)

Villarreals sesong har startet med tre uavgjortkamper (og i ligaen har de ikke straffekonkurranser som kan ordne opp i det), og denne helga kunne de fort hatt mulighet til å få sesongens første seier.

Alavés ligger nemlig helt nederst på tabellen.

Grunnen til at Villarreal ikke tok poeng i helga var ikke at de skuffet stort, men at kampen mot Alavés ble utsatt på grunn av den sene returen til flere søramerikanske spillere etter landskampene.

Så vet vi jo ikke om det vil vise seg å være en fordel eller en ulempe for Villarreal at de ikke har spilt i helga når de tirsdag får besøk av Atalanta.

Atalanta 1-2 Fiorentina

Det var straffenes dag i Bergamo.

Atalanta har imponert stort de siste sesongene, men de har ikke hatt noen spesielt god sesongstart nå som de overraskende tapte 1-2 hjemme mot Fiorentina.

Berat Djimsiti så ut til å gi Atalanta ledelsen, men videodommerne annullerte målet for offside, og det var ikke siste gangen i førsteomgangen at VAR var involvert. Etter en titt på monitor på sidelinjen endte dommeren nemlig opp med å gi Fiorentina straffespark etter en Joakim Mæhle-hands, og Dusan Vlahovic sendte Atalanta-keeperen feil vei, og ga Firenze-laget ledelsen.

Tidlig i andreomgangen fikk Fiorentina nok et straffespark, og igjen scoret Vlahovic, og det stod 2-0.

De reduserte ved Duván Zapata, også det på straffespark, men klarte aldri å komme tilbake i kampen.