Slik spilte de utlånte

DE UTLÅNTE: Ryan Tunnicliffe og hans Ipswich minuttet fra hjemmeseier.

Crewe Alexandra 2-1 Carlisle United

Både Ben Amos og Tom Lawrence var i startoppstillingen da Carlisle United gjestet Gretsky Road. Carlisle måtte reise hjem igjen med null poeng etter et knepent 2-1-tap. 53 minutter ut i kampen, satte Chuks Aneke ballen bak Uniteds utlånte Ben Amos, før Armindo Tué Na Bangna øker til 2-0 drøye ti minutter etterpå. Til ingen nytte, utligner Tom Lawrence for Carlisle United etter 78 minutter spilt, og Carlisle taper kampen.

Derby County 0-1 Wigan Athltic

Michael Keane og Nick Powell sto på hver sin banehalvdel i dag, da Derby tok i mot Wigan på hjemmebane. Begge spilte i fra start, og Wigan kom best ut, etter flere gode sjanser i første omgang, blant annet fra Nick Powell. Kampens eneste og avgjørende mål kom da Jean Beausejour spilte vegg med Callum McManaman, før han smalt ballen forbi Derby-keeper Lee Grant i det 69. minutt.

Ipswich 1-1 Charlton Athletic

Uniteds utlånte Ryan Tunnicliffe spilte fra start da Ipswich tok i mot Charlton tirsdag kveld. Tunnicliffe og hans Ipswich var bare minuttet i fra seier, da Johnnie Jackson utlignet på overtid. Ipswich’ mål kom for øvrig etter selvmål fra Charlton-forsvarer, Richard Wood.