Slik spilte de utlånte

Mål av Bébé, gode kamper av Tunnicliffe og Powell. Les om hvordan de tre, og andre utlånte, gjorde det i helgen.

Flere lånespillere har reist tilbake til United, om enn kanskje midlertidig, men United har fortsatt noen lånespillere ute, og flere av dem var i aksjon denne helgen. Her er oversikten over hvordan de presterte.

Fredag 10. januar:

Leicester City 4-1 Derby County

Michael Keane spilte hele kampen for Derby, men hadde ingen hyggelig fredagskveld. Derby ble knust av opprykksrivalen, og avstanden opp til direkte opprykksplass begynner å bli litt stor igjen for The Rams. Keane var delvis skyld i mål nummer to, men var generelt en av de bedre i Derby-forsvaret mot et fryktelig godt Leicester-lag. Ex-red Ritchie de Laet, som nå spiller for Leicester, scoret mål for begge lag i denne kampen. Football League Paper konkluderer med at Keane ikke spilte sin beste kamp for sesongen, og gir han karakteren 5.

Michael Keane hadde, som sin tvillingbror Will, bursdag på lørdag.

Lørdag 11. januar:

Ipswich Town 1-3 Queens Park Rangers

Ryan Tunnicliffe spilte hele kampen for Ipswich da de tapte hjemme mot opprykksjagende QPR. Lånesoldaten skal ha vært god, Football League Paper beskriver han som Ipswichs beste spiller før pause, og skriver at energien hans på midten skapte flere angrep. Han fikk karakteren 7, en karakter kun stopper Christophe Berra kunne matche på hjemmelaget.

Wigan Athletic 3-0 Bournemouth

Nick Powell spilte hele kampen for Uwe Röslers Wigan da Bournemouth ble slått 3-0. Powell, som spilte i rollen rett bak spissen, scoret ikke, men skal ha vært god. Football League Paper skriver at han var en konstant trussel, og han var involvert i det første målet. Powell ble belønnet med karakteren 7, noe bare Ben Watson overgikk i denne kampen. Powells Wigan er fortsatt utenfor play-off, men formpilen peker oppover, og det er ikke langt opp.

Leyton Orient 4-2 Carlisle United

Vi har tidligere skrevet om, og vist video av, hvor godt Tom Lawrence har gjort det i Carlisle. I denne kampen, mot topplaget Leyton Orient, fikk han det tøft. Football League Paper har gitt han karakteren 5, i likhet med resten av Carlisle-laget (med to unntak: en sjuer og en firer). Carlisle har nå tre poeng ned til nedrykksplass.

Søndag 12. januar:

Académica 4-2 Paços de Ferreira

Bebe
MÅLSCORER: Bébé.

Bébé spilte hele kampen for bortelaget, som gikk på et nytt tap, og beholder den litt kjedelige sisteplassen på tabellen. Det har vært litt forvirring rundt hvem som egentlig scoret målene, for Bébé står på enkelte sider oppført med mål, og på andre med målgivende. Men siden klubbens egen hjemmeside skriver at han scorer, så må vi nesten bare stole på det.

Han bidro uansett om det stemmer eller ikke, noe som selvsagt er hyggelig for ham. Spesielt mange lagrelaterte gleder har han nemlig ikke fått denne sesongen.

NEC Nijmegen 1-0 Werder Bremen

Marnick Vermijl er stadig i NEC Nijmegen, og de spilte søndag treningskamp mot Werder Bremen. Søren Rieks scoret kampens eneste mål, mens Vermijl var en av seks spillere som spilte hele kampen.

Real Zaragoza 3-1 Alcorcón

Ángelo Henríquez var ikke med i troppen, men hans Zaragoza vant uten store problemer likevel. De er med i opprykkskampen for fullt!