Dean Henderson vant, mens Matty Willock scoret mål.

Ikke bare Manchester United var i aksjon denne runden.

Det var også en rekke av deres utleide.

Hele seks spillere var i aksjon, mens fire spillere måtte stå over av varierende grunner.

Hull 0-0 Aston Villa (Johnstone, Tuanzebe)

Både keeper Sam Johnstone og Axel Tuanzebe startet Aston Villas 0-0-kamp borte mot Hull lørdag.

«Hadde en fin redning i andreomgang da han nektet MacDonald. Hadde ellers få problemer. Er nok fornøyd med rent bur, men skuffet med utfallet», skriver Birmingham Mail om Johnstone, og gir ham en 7-er på børsen.

«Gjorde det helt greit i sin retur på høyrebacken. Han bidro sterkt offensivt, og hadde også kontroll på sine defensive oppgaver. Brukte farten og styrken, men forsvant utover og ble byttet ut», skrives det om Tuanzebe, som får 5.5 på børsen.

Villa ligger på fjerdeplass på tabellen, og ligger med det an til å klare play-off til Premier League. Allerede tirsdag møter de Reading hjemme.

Aberdeen 4-1 St. Johnstone (Willock)

Matty Willock fikk bare 45 minutter da hans St. Johnstone tapte 1-4 for Aberdeen lørdag – men kanskje burde han fått mer?

Han brukte nemlig bare 23 minutter på å score lagets éneste mål.

Da var det imidlertid for sent, da hjemmelaget allerede ledet 3-0. Det var Liam Craigs innlegg som tillot Willock å heade inn reduseringen.

St. Johnstone ligger nå på åttendeplass på åttendeplass – 12 poeng ned til Partick Thistle, som ligger under streken.

Leganés 0-1 Valencia (Pereira)

Andreas Pereira fikk bare ti minutter da Valencia vant 1-0 borte mot Leganés søndag.

Rodrigo scoret kampens éneste mål etter en drøy time spilt.

Valencia ligger nå på fjerdeplass på tabellen, bare ett poeng under Real Madrid, og fem poeng opp til tabelltoer Atliético Madrid. Barcelona leder klart med 76 poeng.

Crystal Palace (Fosu-Mensah) 1-2 Liverpool

Timothy Fosu-Mensah kom innpå i 88. minutt da hans Crystal Palace tapte 1-2 mot Liverpool lørdag.

Hjemmelaget kom best i gang da Luka Milivojevic scoret 1-0 på straffe etter bare 13 minutter.

Rødtrøyene scoret imidlertid 1-1 og 2-1 etter henholdsvis 49 og 84 minutter.

Palace ligger på syttendeplass på tabellen, med to poeng ned til Southampton under streken.

Shrewsbury Town (Henderson) 3-2 Oxford United

Dean Henderson spilte 90 minutter da Shrewsbury Town vant 3-2 over Oxford United mandag ettermiddag.

Det ble to baklengsmål på den utleide United-målvakten, men lite gjør det, når laget vinner 3-2.

Joe Nolan scoret ett, mens Shaun Whalley scoret to mål, for hjemmelaget. Joe Rothwell og Wes Thomas sørget for Oxfords to mål.

Henderson & co. ligger nå på annenplass i League One.

Ellers:

Demetri Mitchell er skadet, og var ikke med da Heart of Midlothian spilte 1-1 borte mot Dundee United søndag.

Charlie Scott var ikke med i troppen da Hamilton Academical tapte 0-2 mot Kilmarnock lørdag.

James Wilson var ikke med da Cardiff kom på besøk mandag kveld.

Regan Poole var ikke med da Northampton tapte 0-2 hjemme borte mot Peterborough United mandag ettermiddag.