MATCHVINNER: Bébé scoret det avgjørende målet

Bébé stoppet Braga

DE UTLÅNTE: Bébé sørget for poengdeling mot Braga. Les om de utlånte her.

United har flere spiller lånt ut til ulike klubber i Europa. Siste tilskudd på listen er Anderson, men brasilianeren er ikke med i Fiorentinas tropp, til deres bortekamp mot Catania på søndag. Her er listen over de som spiller denne helgen.

Millwall 1 – 0 Ipswich Town

Ryan Tunnicliffe spiller fast for Ipswich i Championship, et lag som kan takke sin gode form i desember for at de ligger såpass høyt på tabellen som de gjør. Laget var inne blant Play Off-plassene frem til formkurven pekte nedover igjen nå i januar.

Denne helgen ble det tap, det tredje på rad, og Ipswich har nå spilt seks kamper på rad i alle turneringer, uten å vinne. Tunnicliffe spilte hele kampen, men kunne ikke forhindre 1-0-seier for hjemmelaget.

Derby County 1 – 0 Brighton & Hove Albion

Michael Keane spiller for Derby ut denne måneden, og foreløpig har han vært med i syv kamper for laget som ligger oppe på fjerdeplass, men denne helgen var han på benken gjennom hele kampen, da Brighton ble slått. Derby stod med to tap på rad i serien før oppgjøret, noe som har gjort at det er blitt en liten luke opp til lagene som ligger an til direkte opprykk til Premier League.

Doncaster 3 – 0 Wigan Athletic

I løpet av en måneds tid falt Wigan ned fra kampen om opprykk, til en plass midt på tabellen i Championship, men i de siste ukene har formen sett ut til å være på vei tilbake. Derfor var helgens totale feilskjer mot Doncaster et lite mareritt for Wigan. Nick Powell spilte hele kampen, men klarte ikke hindre at de ble knust av laget som har vært på god vei mot bunnen av tabellen de siste ukene.

Carlisle 2 – 4 Colchester United

Tom Lawrence startet sin syvende kamp for Carlisle, da de tok imot Colchester hjemme på Brunton Park. En seier ville ført dem et godt stykke opp fra nedrykksstreken, og frem mot pause kunne det se ut som om de skulle få med seg i allefall et poeng. Men på overtid av førsteomgang gikk bortelaget opp til 2-1, og etter hvilen avgjorde de kampen med to scoringer til.

Lawrence spilte hele kampen, men det ble nok et tap for laget som da fortsatt har nedrykksspøkelset liggende over seg i League One.

Søndag

NEC 3 – 1 Ado Den Haag

Marnick Vermijl får nok ikke like mye oppmerksomhet som de andre utlånte, ettersom han spiller i den nederlandske toppserien. Men den belgiske forsvareren gjør sine saker godt i NEC, der han før søndagens kamp har bidratt med to scoringer på de 13 kampene han har spilt. Laget har likevel slitt i bunn av tabellen, så helgens seier var veldig viktig. De tre poengene fører NEC to plasser opp på fra bunn, til 16. plass. Marnick Vermjil? Han kom på scoringslisten, og var med det meget delaktig i seieren.

Sporting Braga 1-1 Pacos de Ferreira

Det hadde vært en heller begredelig dag for de utlånte før Bébé skulle i aksjon søndag kveld. Portugiseren fikk sjansen fra start, men måtte se Nuno André Coelho sende hjemmelaget oppskriftsmessig i ledelsen. 18 minutter før slutt sørget imidlertid den utlånte United-spilleren for at bortelaget fikk med seg poeng, da han fant veien til nettmaskene. Bébé og co ligger fremdeles sist i Liga Zon Sagres, to poeng bak sikker plass.

Real Zaragoza 0-0 Hércules

Etter to seirer på rad var Real Zaragoza oppe på Play Off-plass i Segunda División i Spania før søndagens kamp. Søndag kveld kom Herculés på besøk, og kun seier var godt nok for laget som Ángelo Henríquez er lånt ut til. Chileneren er toppscorer for klubben i serien, men har ikke spilt i noen av de to kampene laget har spilt etter vinterpausen. Søndag startet han også på benken, men kom innpå ti minutter før slutt da hjemmelaget jaktet scoring. Chileneren klarte imidlertid ikke å forhindre at det endte målløst.