Slik er den nye United-drakten

Sjekk alt du trenger å vite om den nye United-drakten.

Onsdag ettermiddag offentliggjorde Manchester United bildene av hjemmedrakten for 2013/14-sesongen.

Drakten er – ikke overraskende – rød, med samme sponsor som i fjor, og klubbemblemet er selvsagt heller ikke forandret.

Trykk her for å lese mer og bestille!

Det som muligens er det mest iøynefallende er den svarte kragen som pryder nakkepartiet, samt de tre knappene som befinner seg midt på brystet mellom Nike-logoen og United-emblemet.

Mens den høye hvite kragen som var på United-drakten i 2011/12-sesongen mottok mye kritikk, fikk fjorårets krage relativt lite oppmerksomhet. Årets krage har vært en populær variant helt siden Eric Cantona hadde den oppbrettet på 90-tallet. Under kragen kan man finne svarte og grå toner.

I fjor valgte designerne en meget offensiv stil da de kjørte en rutete variant. En rekke vitsemakerne hevdet at drakten liknet mer på en bordduk enn en fotballdrakt. I år er derimot drakten helrød slik man er vant til å se United-drakten.

Hjemmeshortsen er hvit med en tynn svart stripe på baksiden, mens sokkene er svarte med en hvit stripe mellom to røde striper, et design som ofte har prydet en rekke United-skjerf.

Når det gjelder keeperdrakten er den grønn, på samme måte som i fjor. Armene har en mørkere grønnfarge enn frontpartiet av drakten.

Øvre venstre halvdel av fronten inneholder svarte diagonale striper, mens nedre høyre halvdel har hvite diagonalstriper.

Trykk her for å lese mer og bestille!