– Slår tilbake umiddelbart

Bryan Robson tror spillerne gleder seg til neste sesong under Louis van Gaal.

Bryan Robson gleder seg til sesongstart under Louis van Gaal og tror Manchester United igjen kan bli tittelutfordrere, etter fjorårets skuffende 7.plass og deres dårligste plassering siden 1989-90, da man endte på 13.plass.

– Jeg tror United kan slå tilbake umiddelbart, sa Robson ifølge BBC.

– Du kunne se at Nederland var godt organisert og det var disiplin. Forhåpentligvis bringer han dette til Manchester og det tror jeg han vil gjøre.

United har til nå mistet midtstopperne Rio Ferdinand og Nemanja Vidic, og nå ser det ut til at også Patrice Evra forlater. Det florerer med rykter rundt United for tiden og Robson håper man handler litt til.

– Vi trenger bedre dekning bak. Det ville også vært fint hvis vi kunne finne en ny midtbanespiller som kunne hatt stor innflytelse.

Signeringer eller ei, Robson tror United kan gjøre det bedre enn forrige sesong og tror spillerne gleder seg til å møte Van Gaal

– Flere spillere skuffet dem selv forrige sesong og presterte ikke slik de har gjort under Sir Alex. De er nok spent før møte med den nye manageren og vil ta utfordringen.