Chong med frisparkmål – lite å juble for ellers

En dårlig uke blir verre for United-reservene, men vi hadde i det minste et frisparkmål å glede oss over.

Manchester Uniteds U23-lag startet uka med et stygt 1-5-tap mot Aston Villa på Villa Park, og røk på en ny smell mot Fulham.

Dette var kanskje enda verre også. For det første er Fulham i utgangspunktet ikke et like godt lag som Villa. For det andre stilte United sterkere i denne kampen. For det tredje var det kanskje enda mer tafatt, og ingen dommeravgjørelser å skylde på.

Tahith Chong og Angel Gomes vartet opp med sporadisk magi, men alt i alt var United rett og slett ikke gode nok.

United tar ledelsen

Kampen startet rolig. Fulham hadde noen dødballer de ikke klarte å utnytte, mens Uniteds første sjanse kom i det 15. minutt, før det rett etterpå kom enda en United-sjanse.

United hadde tatt over, og i det 26. minutt ga det også utslag i målprotokollen, da Tahith Chong skrudde inn et frispark fra distanse.

Nederlenderen skal ha trent på dette under treningsleiren, og det var et godt gjennomført frispark som selv Beckham ville vært brukbart stolt av.

Så går alt galt

United så ganske komfortable ut, men så begynte alt å gå galt.

Først utlignet London-laget da Kait headet inn en corner, og få minutter etterpå tok de ledelsen ved Adebayo etter at United-forsvaret ble rundlurt av en strålende gjennombruddspasning.

Aller verst var uansett at Aidan Barlow måtte bæres ut på båre – vi krysser fingrene for at det viser seg at han ikke har pådratt seg en alvorlig skade. Han hadde krykker da han etter hvert kom tilbake til benken.

Han ble erstattet av Dylan Levitt, mens Josh Bohui i pausen kom inn for Nishan Burkart.

UT MED SKADE: Aidan Barlow.

Svak andreomgang

Reservelagssjef Ricky Sbragia håpet nok på at andreomgangen skulle bli bedre, men United ble mer og mer frustrerte, og fikk til veldig lite.

Fulham økte ledelsen sin etter at Tyrell Warren stusset et Fulham-innlegg videre til Stephen Humphrys, som var kald etter å ha fått ballen i scoringsposisjon.

Det ble ikke flere mål, og United gikk dermed på et skuffende tap.

Taper terreng

United taper med dette terreng til rivalene om den ene direkte opprykksplassen. Det er nå fem poeng opp til Reading som topper etter å ha slått Wolves – som også kan komme opp på 30 poeng (som Reading).

United ligger uansett fortsatt godt an til å bli et av lagene som klarer play-off (og det skadet ikke at Aston Villa tapte mot Norwich i kveld), men spiller United slik, så blir det neppe noe opprykk.

U23: Manchester United 1-3 (1-2) Fulham

Leigh Sports Village
Premier League 2 – Division 2

MÅL: 1-0 Tahith Chong (26.), 1-1 Kait (34.), 1-2 Adebayo (37.), 1-3 Humphrys (60.).

Manchester United: Matej Kovar; Tyrell Warren, Regan Poole (C), RoShaun Williams, Lee O’Connor; Callum Whelan, Angel Gomes; Tahith Chong, Aidan Barlow (Dylan Levitt, 45+1.), Zak Dearnley (D’Mani Mellor, 77.); Nishan Burkart (Josh Bohui, 46.).
Ubenyttede innbyttere: Paul Woolston, Luca Ercolani.

Vi fulgte kampen LIVE:

1: Kampen er i gang!

6: En ganske rolig start på kampen i Leigh. Ingen sjanser til noen av lagene hittil.

10: To Fulham-cornere på rad no. Begge ganske bra slått, men ingen av dem spesielt godt utnyttet likevel.

15: Barlow med herlig gjennomspill til Burkart, og Chong kommer bare nesten på Burkarts lave innlegg. Kampens beste angrep hittil.

17: Ny sjanse for United. Gomes med herlig forarbeid til Barlow, som skyter (men som kanskje burde sentret inn til Burkart). Keeper redder, og Chongs forsøk på å sette returen blir et skudd utenfor.

21: Ikke så relevant for kampen, men trivelig å se Lauren James på tribunen.

22: En strålende Lee O’Connor-blokkering hindrer det som kanskje ville blitt et veldig farlig skudd.

26: MÅL! Herlig frisparkscoring av Tahith Chong etter at Barlow ble felt. 1-0.

34: MÅL. Fulham er gode på dødballer, og Kait header inn 1-1 etter en corner.

37: MÅL. 1-2. Et strålende gjennomspill fra unge Harvey Elliott, og Adebayo sender Fulham opp i ledelsen.

43: Barlow sliter med en skade etter å ha blitt taklet ganske stygt.

45: Barlow bæres av banen på båre. Vi får håpe det ikke er alvorlig!

45+1: BYTTE: Dylan Levitt erstatter Barlow. Hans andre U23-kamp.

PAUSE. Skuffende omgang. Spesielt på grunn av Barlows skade, men også skuffende at Fulham snudde kampen etter at United hadde vært vesentlig bedre.

46: Andreomgang er i gang.

46: BYTTE: Josh Bohui erstatter Nishan Burkart. Usikkert om det er et taktisk bytte eller en smell som gjør at Burkart ikke kommer ut igjen på banen etter pausen.

49: Giuseppe Rossi er på tribunen i dag! Han har gjort det bra for United-reservene før. Det begynner å bli en stund siden.

53: Det er ganske lite som tyder på at United skal snu dette akkurat nå, for det skjer veldig lite her. Når det er sagt, så er det helt klart nok kvalitet i laget til å gjøre det.

60: MÅL. Fulham scorer sitt tredje. Et innlegg blir slått inn i feltet, stusses videre av United-høyreback Warren, og ballen havner hos Stephen Humphrys, som er kald og setter inn 3-1 for bortelaget.

63: Herlig Kovar-redning hindrer 1-4.

70: United-spillerne er ganske frustrerte her nå.

77: BYTTE: D’Mani Mellor erstatter Dearnley, som ikke har fått til særlig mye.

81: Chong sliter litt med en smell etter å ha blitt taklet. Soleklart frispark og gult kort til målscorer Humphrys.

82: Gomes-frisparket treffer Mellor, men headingen er ikke god nok. Chong er tilbake på banen, men ser ut til å slite litt.

88: Mellor kommer seg til en avslutning etter gjennomspill av Bohui, men den går utenfor.

90: Det er lagt til seks minutter.

90+6: Brukbart Chong-skudd, men keeper redder.