Skuffelse for Bishop & co etter kollaps

To av våre utlånte var i aksjon tirsdag kveld.

Hartlepool United 2-2 Mansfield Town

Det så veldig bra ut for Mansfield, som var i ferd med å klatre opp til fjerdeplass (med hengekamper), og med det virkelig bli en av favorittene til å ende på en av de tre direkte opprykksplassene.

De ledet 2-0 etter to scoringer etter rundt halvspilt førsteomgang, men noen minutter før pause så sviktet forsvaret fullstendig da Hartlepool scoret to raske mål (i det 41. og 43. minutt). Andreomgangen ble målløs, og dermed ble det poengtap for Mansfield etter kollapsen.

Nathan Bishop stod som vanlig i mål for Mansfield, og han skal ikke ha vært problemet i noen av baklengsmålsituasjonene, og 22-åringen virker å ha gjort en respektabel innsats i Stags-buret.

Mansfield ligger uansett godt an, og med seier i hengekampene er de oppe på direkte opprykksplass. Men akkurat nå er de uansett til og med utenfor playoff (på målforskjell), og hengekampene må tross alt spilles før vi deler ut poengene.

Manchester United v Watford FC - Premier League
VANT IKKE: Nathan Bishop og Mansfield.

Atherton Collieries 0-0 Witton Albion

Etter tap i de første tre kampene sine for klubben, så holdt Dermot Mee nullen i Witton Albions bortekamp mot Atherton Collieries tirsdag kveld.

Det endte 0-0.

Noen stor opptur var det ikke, for i likhet med Witton Albion så er Colls ganske formsvake, og dessuten trenger Witton Albion å ta flere poeng enn dette om de skal ha håp om å overleve på nivå sju.

Uansett: fra et United-ståsted kan vi i alle fall glede oss over at Mee holdt nullen.

Manchester United U18 Training Session
HOLDT NULLEN: Dermot Mee.

Andre:

• Andreas Pereiras Flamengo tapte 0-2 i den første av to Campeonato Carioca-finaler mot Fluminense natt til torsdag. Pereira ble sittende på benken hele kampen.