Skryter av ungdomsduo

Paul McGuinness er fornøyd med hvordan Liam Grimshaw og Patrick McNair løste sine oppgaver forrige sesong.

Verken Liam Grimshaw eller Patrick McNair er i utgangspunktet midtstoppere, men grunnet skader ble de to ofte plassert sammen i U 18-lagets midtforsvar.

Akademitrener Paul McGuinness er fornøyd med hvordan de to tok utfordringen, og skryter av allsidigheten de to innehar.

– Jeg mener Liam Grimshaw er en type spiller som kan være veldig nyttig å ha i stallen ettersom han kan spille i flere ulike posisjoner, sier McGuinnes til ManUtd.com.

– Han kan spille foran den bakre fireren, på midtbanen, på høyrekanten, som back. Han kan være utrolig viktig for å ha i stallen. Kanskje litt som John O’Shea eller Phil Neville kan han spille i alle disse posisjonene, og det skyldes hans fantastiske mentalitet. Han forsøker seg i enhvert posisjon, og han har gode kvaliteter.

– Jeg snakket med Paddy McNair nylig angående sesongoppsummeringen. Det er fint at man kan bruke han både som en sentral midtbanespiller i Michael Carrick-rollen og som midtstopper. De neste par årene vil avgjøre hvor han ender opp. Han må utvikle seg selv.

– Spillere som han vil gjerne være litt i bakkant i sin egen aldersgruppe, så vi lot han spille med de som var i gruppen under. Vi fortsatte med det hele veien, helt til han nå skal spille med U 19 og U 21, hvor han møter spillere som er to og tre år eldre enn seg selv. Han kan ikke gå ned en aldersgruppe en gang til, siden det ikke tillatt, avslutter McGuinnes.

McNair spilte 17 kamper for U 18-laget forrige sesong, mens Grimshaw fikk hele 27 kamper.