-Skjerp deg, Pogba

Landslagssjef Didier Deschamps vil ha mer fra sin midtbanestjerne.

Det ble grei skuring for Les Bleus da de til slutt banket Bulgaria 4-1 etter scoringer fra Kevin Gameiro, Antoine Griezmann og Dimitri Payet.

En spiller som imidlertid ikke imponerte nevneverdig var Paul Pogba. Med en fersk «verdens dyreste mann»-blink på seg, stilles det mange krav til unggutten, som tross alt bare er 23 år.

Didier Deschamps er blant dem som mener han kan prestere bedre. Tross for at Frankrike vant klart, tok han seg altså tid til å kritisere enkeltspillere.dd

– Han kan, og må gjøre det bedre. Når han har en defensiv rolle som dette, er ikke det det beste for ham. Dette er mer en «byggerolle», der han skal beskytte de andre spillerne istedenfor å være den linken mellom midtbane og angrep, sier Deschamps ifølge Goal.com.

– Dette har han imidlertid alle muligheter til å få til. Han gjorde noen ting bra, og andre ting ikke så bra, fortsetter han.

Trenger kjærlighet

Landslagskollega Antoine Griezmann, som forøvrig er en spiller som visstnok står på Manchester Uniteds ønskeliste
, tok midtbanespilleren i forsvar.

– Pogba trenger kjærlighet. Han prøver å gjøre sitt beste, og gi alt han kan, sier Griezmann til L’equipe (via FourFourTwo)griezmann

Han mener Pogba trenger tid til å tilpasse seg sin nye hverdag i Manchester.

– Han spilte et annet spill i sin tidligere klubb, enn han gjør i Manchester. Han spiller også i en annen rolle på landslaget.

Han mener også det stilles noe urealistiske krav til Pogba, etter at han har levert både scoringer og assists fra øverste hylle i løpet av karrieren sin.

– Vi forventer bare at han spiller for laget. Vi forventer ikke at han skal score fra 50 meter hver kamp, sier Griezmann.