Skjebnekveld for U23

Enten eller for Ricky Sbragias elever.

Ja, så brutalt og så enkelt er det: Enten vinner Sbragias lag kveldens hjemmekamp mot Sunderland og skaffer seg et nytt halmstrå i kampen for å overleve, eller så rykker de etter alle solemerker å dømme rett ned. 

Matematisk vil det fortsatt finnes muligheter, selv etter et eventuelt tap, men disse er så ørsmå at det knapt er verdt bryet å lete frem kalkulatoren.

Saken er den at Ricky Sbragias mannskap, med bare tre kamper igjen på programmet, inkludert møtet med «De svarte kattene», ligger der det har ligget gjennom store deler av sesongen – helt nederst på tabellen i Premier League 2. Grunnen til det er det enkle faktum at de ikke har klart å sanke mer enn 15 poeng på 19 kamper. Laget har bare vunnet tre kamper, og en av dem var faktisk mot Sunderland i slutten av oktober.

DEMETRI MITCHELL sørget for seier i det omvendte møtet med Sunderland. Han har siden blitt utlånt til Hearts.

5 poeng opp og målforskjell i solid minus

Slik situasjonen er i øyeblikket, er det fem poeng opp til «sikker plass». Men,  denne kan i verste fall være utenfor rekkevidde allerede innen lørdag ettermiddag. For, skulle Tottenham ta poeng mot Derby, vil avstanden opp lyde på seks poeng – pluss en målforskjell som går i alt annet enn Uniteds favør.

Også Sunderland kjemper for livet

Men det er ikke bare United som har alt å spille for i kveldens kamp. Gjestene fra Sunderland er nemlig også dypt innblandet i nedrykksstriden. De befinner seg på plassen foran United og, siden de har attpå har fire poeng å gå på, står de overfor muligheten til å riste kveldens verter av seg for godt.

Vi garanterer en spennende kveld på Old Trafford.

Tabellsituasjonen i bunnsjiktet:

Kilde: Premier League

MUTV er på plass

Skjebneoppgjøret mellom United og Sunderlands U23-mannskaper sendes naturligvis direkte på MUTV/TV 2 Sumo fra kampstart klokken 20.00.

OBS: Sendingen starter som vanlig en halv time før dommeren blåser igang.