Pogba senket Young Boys

Young Boys 0-3 Manchester United.

Dette Young Boys-laget så ikke ut som et lag som vil bli en kasteball i årets Champions League, for det var perioder i førsteomgangen der de var vesentlig bedre enn United, og også skapte noen brukbare muligheter.

Samtidig var det ingen tvil om hvilket av disse lagene som var mest effektive, for plutselig gikk United til pause med en 2-0-ledelse mot spillets gang.

Først dunket Paul Pogba inn 1-0 med et herlig skudd som kom i en periode der Young Boys skapte klart mest, før samme mann doblet til 2-0 på et noe tvilsomt idømt straffespark.

Pogba var også sterkt involvert i 3-0-målet i andreomgangen, da det var han som på glimrende vis spilte gjennom Anthony Martial – som med en god dose flaks satte inn 3-0 etter at hans skudd mot det lengste hjørnet endte i korthjørnet etter en retningsforandring i en Young Boys-forsvarsspiller.

3-0 ble også sluttresultatet, og det ble dermed en god start for United på gruppespillet. Her kan dere lese hvordan det gikk i den andre kampen, der det var andre ting enn resultatet kampen fort kan huskes for.

Debutant Diogo Dalot spilte hele kampen for United.

Young Boys 0–3 Manchester United

Stade de Suisse, Champions League

Mål: 0-1 Paul Pogba (35.), 0-2 Pogba (straffespark 44.), 0-3 Anthony Martial (66.).

Young Boys: Von Ballmoos; Camara, Von Bergen (C), Sulejmani, Sow (Aebischer, 59.), Fassnacht (Ngamaleu, 65.), Assalé, Benito, Sanogo, Mbabu, Hoarau (Nsame, 75.).

Manchester United: David de Gea; Diogo Dalot, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Luke Shaw; Fred (Marouane Fellaini, 69.), Nemanja Matic, Paul Pogba (Andreas Pereira, 75.); Marcus Rashford (Juan Mata, 69.), Romelu Lukaku, Anthony Martial.