Siste runde med kvalik

United-spillere på landslagsoppdrag.

Noen er allrede VM-klare, andre spiller for billett til Sør Afrika, mens flere ikke har noe som helst å spille for i kveld.

ENGLAND – Hviterussland

Wayne Rooney er tilbake på Carrington etter å ha pådratt seg en leggskade da England tapte 1-0 for Ukraina lørdag. Rio Ferdinand, Michael Carrick og Wes Brown, som fylte 30 år i går, er alle med i Fabio Capellos tropp. I tillegg har Ben Foster blitt hentet inn som erstatter for Robert Green, og engelsk presse spekulerer i at Uniteds noe upålitelige sisteskanse får sjansen mellom stengene i kveld. Rio Ferdinand har fått mye kritikk etter innsatsen mot Ukraina, men har fått støtte av både manager Capello og landslagskaptein John Terry.

TV: Viasat Fotball (Norge), Viasat Sport (Sverige). Kampstart klokken 21.00.

PORTUGAL – Malta

Carlos Queiroz' Portugal må slå lilleputt Malta på hjemmebane for å sikre Play off-spill. Malta står bokført med et stusselig poeng etter ni spilte kamper, og det er lite som tyder på at flere "pinner" vil bli innkassert for deres vedkommende i kveld. Cristiano Ronaldo er ute for Portugal, og det kan gi Nani en mulighet, som kom inn som innbytter da de beseiret Ungarn 3-0 i helgen.

TV: TV2 Sport (Danmark), Viasat Fotball (Sverige). Kampstart klokken 20.45.

FRANKRIKE – Østerrike

Patrice Evra og Frankrike må erkjenne at førsteplassen om direkte kvalifisering til VM er tapt, men Play off-spill er sikret og dermed har kveldens to kamper lite annet enn æren å spille for. Evra startet for Frankrike i helgen, og det er ventet at han får fornyet tillit i kveld.

Litauen – SERBIA

Nemanja Vidic og hans landsmenn har allerede bestillt flybilletter til Sør-Afrika, og kveldens kamp mot Litauen blir bare en gjennomkjøring for serberne.

IRLAND – Montenegro

Irland fikk seg en gedigen nesestyver på overtid i helgen, da Italia scoret og sikret førsteplassen i gruppen. Play off er imidlertid i boks for John O`Shea og de grønnkledde. Darron Gibson er i Irlands tropp, men var verken på banen eller benken lørdag kveld.

BULGARIA – Georgia

Bulgaria står uten sjanse til å nå VM-sluttspillet neste sommer, og kampen mot Georgia spilles for å få fullført en ulykkelig kvalifisering for kaptein Dimitar Berbatov og hans menn.

CHILE – ECUADOR

Ecuador, med Antonio Valencia i spissen, må vinne i kveld for i det minste å ha håp om Play off. Går alt Ecuadors vei kan de sikre direkte kvalifisering, men da må allerede VM-klare Chile slås på bortebane.

TV: Viasat Sport (Sverige). Kampstart er ved midnatt.