England v Hungary: UEFA Nations League - League Path Group 3

Scott McTominay og Harry Maguire var de to eneste United-spillerne som fikk spilletid i kveldens landskamper.

Dylan Levitt ble sittende hele kampen på benken for Wales.

United.no fulgte kveldens landskamper:

18:00 Armenia – Skottland 1-4 (1-2)

Scott McTominay spilte hele kampen da hans Skottland tok turen til Armenia for å avslutte denne hektiske landslagsperioden.

Skottland fikk en svært dårlig start på kampen etter at Armenia kontret inn ledelse allerede etter seks minutter. Scott McTominay måtte velge å gå i press eller slippe en spiller fri bak seg fri. Skotten valgte en mellomting, noe som gjorde at Vahan Bichakhchyan enkelt kunne sette inn 1-0 etter at McTominay gjorde seg selv utspilt

Southamptons Stuart Armstrong utliknet til 1-1 snaue ti minutter senere.

McTominay havnet på ny på etterskudd etter tjue minutter da Armenia kontret på et Skottland som satte linja svært høyt. United-spilleren ble parkert av Bayramyan før armeneren banket ballen i mål. Skotten viste i den situasjonen at han mangler defensive kvaliteter til å fungere ordentlig som midtstopper. Armenia-spilleren satte ballen i mål, men ble avvinket for offside.

Like før pause fikk Armenia Arman Hovhannisyan utvist etter at stopperen fikk to gule kort på ti sekunder. Først en sen takling, og deretter en nedskalling av John McGinn.

Stuart Armstrong scoret sitt andre for kvelden på overtid av første omgang og  Skottland gikk til pause med ledelse.

Etter pause gikk Armenias ti menn opp i limingen. John McGinn satte inn 1-3 seks minutter inn i omgangen. Tre minutter senere kontret Che Adams inn 1-4.

Skottland kontrollerte det resterende av oppgjøret noe som fikk armenerne til å tenne på alle plugger.

På overtid fikk Armenia sitt andre røde kort etter en grusom takling fra Hovhannisyan. McTominay forsvarte sin lagkamerat og tok skikkelig tak i armeneren og ble belønnet med gult kort.

Scott McTominay fikk av Scotland Herald karakteren 6 på børsen etter kveldens kamp, hvor han får kritikk for baklengsmålet, men skryt for andreomgangen som han spilte sentralt på midten og fikk bidratt litt mer offensivt.

20:45 England – Ungarn 0-4 (0-1)

Harry Maguire kom inn fra benken med fem minutter igjen på klokka og kunne lite gjøre for å påvirke resultatet, i det som ble en ny ydmykende kveld for det engelske landslaget.

Det er lite som har gått veien for Englands landslag de siste to ukene og kveldens kamp ble nok et eksempel på at noe ikke er som det skal for Southgates England.

0-1 borte mot Ungarn, 1-1 mot Tyskland og 0-0 mot Italia

England havnet tidlig under 0-1 etter at Roland Sallai satte inn Ungarns første etter bare 16 minutters spill.

Hjemmelaget var tydelig rådville og klarte ikke å skape noe som helst mot et hardtarbeidende Ungarn-lag.

Med 20 minutter igjen på klokka dukket Sallai opp på ny og doblet bortelagets ledelse fullt fortjent etter et vakkert Ungarn-angrep.

Bare ti minutter lå enda en ball i nettet bak Englands keeper Ramsdale etter at England gikk fullstendig opp i limingen. Begredelig forsvarsspill gjorde at Zsolt Nagy kunne banke inn 0-3 til øredøvende pipekonsert og et publikum som har fått nok.

Som om ikke det var nok presterte John Stones å bli utvist like etterpå, selv om reprisene viste at det var helt uforskyldt og en tabbe fra dommer Turpin.

Like før full tid gjorde Daniel Gazdag ydmykelsen komplett alene med Ramsdale etter en enkel pasning gjennom ledd. Maguire ble stående og ville sette Ungarn-spilleren i offside, men misset og ble stående og se at Gazdag satte Ungarns fjerde for kvelden.

LANGT NEDE: Harry Maguire og Kyle Walker depper etter at Ungarn satte inn sitt fjerde mål for kvelden.

England taper sjelden på hjemmebane, spesielt med slik margin. Dette er det største tapet England har hatt på hjemmebane siden 1-5 mot Skottland tilbake i 1928!

Ingen god inngang på ferien for de engelske landslagsspillerne som nok kommer til å bli slaktet av hjemlig presse i morgen.

20:45 Nederland – Wales 3-2 (2-1)

Dylan Levitt har denne landslagsperioden spilt annenhver kamp fra start og vært ute av tropp den neste.

Manager Rob Page bryter mønsteret og Levitt startet kveldens kamp mot Nederland på innbytterbenken, hvor han ble sittende i samtlige 90 minutter.

Nederland tok ledelsen etter 17 min etter scoring av Noa Lang. Kun seks minutter senere doblet Cody Gakpo Nederlands ledelse.

Brennan Johnson reduserte på De Kuip etter 26 minutter.

Gareth Bale satte inn et straffespark etter 90 minutter og trodde han hadde ordnet poeng, men historien fra det forrige møtet for seks dager siden gjentok seg og Ex-Red Memphis Depay scoret og fastsatte sluttresultatet til 3-2 fire minutter på overtid.