– Sir Alex har Zaha-skylda

Engelsk radiopersonlighet legger all skyld på Sir Alex for det som nå skjer med Wilfried Zaha.

Zaha fikk spilletid i samtlige sommerkamper for United, og også én time fra start da Wigan ble slått 2-0 i Community Shield.

Men etterpå har han vært ute i kulden.

Nå har Adrian Durham – kjent programleder for TalkSport – gitt Sir Alex Ferguson så godt som all skyld for det som har skjedd.

Durham er veldig klar i sin nyeste spalte hos Daily Mail.

inni_sak_sir_alex_ferguson_mot_cluj– Fergie kjøpte ham i januar, og sendte ham så uforståelig nok rett tilbake på Palace. Alt dette skjedde ETTER at Fergie hadde bestemt seg for å slutte.

– Zaha burde blitt i United slik at han kunne etablere seg der, i stedet for å rote rundt i Championship i et Palace-lag som dermed så atskillig bedre ut enn det de egentlig var. De vant jo play offen fordi de hadde en Manchester United-spiller i laget. Ikke fordi de fortjente å rykke opp til Premier League.

– Så reiser Zaha til United bare for å finne at mannen som kjøpte ham var forsvunnet. (…) Dermed er Zaha ute av laget, uten tillit og trolig ute på lån i januar.

– Kunne dette blitt håndtert noe dårligere? Det er ikke rart at noen av Englands yngste talenter sliter med å nå toppnivået når de blir behandlet som dette. Den siste spikeren i kista ville vært et lån tilbake til Palace. Det ville vært som en voksen mann som reiser tilbake for å bo med foreldrene sine igjen. (…) Ingen har kommet godt ut av dette, men det er bare én mann som kan rede situasjonen. Det er Zaha selv. Vis oss hvor god du er. Kom igjen. Det er opp til deg, skriver han.

Les hele kommentaren her.