Lindelöf og Sverige kvalifiserte seg til EM-sluttspillet.

Victor Lindelöf og Mason Greenwood var i aksjon, mens David de Gea ble værende på benken.

Slik gikk det i fredagskveldens landskamper.

Romania 0–2 Sverige

Sverige og Victor Lindelöf sikret seg en plass i neste sommers EM-sluttspill da de vant 2-0 borte mot Romania i kveld.

De er dermed fire poeng foran både Romania og Norge, og kan ikke bli tatt igjen.

I det 18. minutt av kampen tok Sverige ledelsen etter en fin heading av Marcus Berg etter et innlegg fra Emil Forsberg, og i det 34. minutt økte Robin Quaison ledelsen. Sverige var det beste laget i denne kampen, og Lindelöf & co klarte å holde rumenerne unna.

Lindelöf spilte hele kampen, og fremstod som solid defensivt, og bidro flere ganger offensivt også. Han fikk for øvrig et gult kort tidlig i andreomgangen.

Spania 7–0 Malta

Spania har allerede kvalifisert seg til EM, og ingen tvilte vel på om de kom til å slå Malta heller.

De har rotert mye på keeperplassen i det siste, og denne gangen var det verken David de Gea eller Kepa Arrizabalaga som voktet buret, men Roma-keeper Pau López.

De Gea kom aldri på banen.

Spania hadde full kontroll i Cádiz, og vant til slutt 7-0.

SPILLER IKKE FRA START: David de Gea.

U21: Albania 0–3 England

Mason Greenwood spilte hele kampen for U21-landslaget fredag kveld. England vant 3-0, uten at Greenwood kom på scoringslista, men det kan ut fra det vi har lest se ut til at han gjorde en respektabel jobb i Englands frontrekke.

På overtid kunne han fått en god scoringsmulighet, men hans angrepskolleger valgte annerledes, og det endte uansett med mål.

England har vunnet samtlige kamper de har spilt hittil i kvalifiseringen til U21-EM.