Signerte fransk landslagsspiller: – Vi har fulgt med på henne en stund

Onsdag ettermiddag bekreftet Manchester United nok en signering til kvinnelaget.

27 år gamle Aïssatou Tounkara har signert en toårskontrakt med United.

Tounkara kommer fra Atlético Madrid, der hun har vært siden 2018. Noen så henne sikkert i aksjon under sommerens EM, hvor hun startet i to av gruppespillskampene for Frankrike. Hun har spilt 35 landskamper for Frankrike, og har tre landslagsmål.

United slet tungt på midtstopperplass forrige sesong, med begge de faste midtstopperne ute av spill i store (og viktige) deler av sesongen, og mot slutten av sesongen måtte Marc Skinner stadig vekk stille med midtbanespillere i forsvaret.

United har tidligere denne sommeren signert Adriana Leon (West Ham), Rachel Williams (Tottenham), Grace Clinton (Everton), Maya Le Tissier (Brighton), Lucía García (Athletic Club) og Nikita Parris (Arsenal).

– Aïssatou er en spiller vi har fulgt med på en stund, og vi er strålende fornøyd med at vi nå kan bringe henne til klubben. Hun vil tilby viktig Champions League-erfaring og erfaring fra europeiske turneringer til våre yngre spillere, og en modenhet til vårt generelle defensive spill, uttaler manager Marc Skinner om signeringen av Tounkara.