Signering nummer fire er i boks

United har signert Jane Ross fra West Ham.

Torsdag ettermiddag bekreftet Manchester United-kvinnene at de har fått på plass nok en signering før den første sesongen på toppnivå.

Skotske Jane Ross har vært koblet til United en stund, og nå bekrefter klubben at overgangen har blitt gjennomført.

Jane Ross er en 29 år gammel spiss som sist sesong spilte for West Ham, etter at hun de siste sesongene før det spilte for Manchester City. I tillegg til dette har hun en bakgrunn fra Paisley Saints Ladies, Glasgow City og svenske Vittsjö.

Ross har 128 landskamper for Skottland, og har på disse kampene scoret 58 mål. Den ene av disse kampene kom under sommerens VM, hvor hun var en del av Skottland-troppen sammen med Lizzie Arnot og Kirsty Smith.

Dermed har i alle fall United signert en erfaren spiss som kan konkurrere med Jess Sigsworth på topp, etter at Charlie Devlin ble frigitt etter forrige sesong.

United har tidligere denne sommeren hentet inn Jackie Groenen (fra Frankfurt), Abbie McManus (fra Manchester City) og Hayley Ladd (fra Birmingham City).

Naomi Hartley, som ble frigitt av United etter sist sesong, har for øvrig signert for Sheffield United. Det ble også bekrefter torsdag ettermiddag.