Shaw spilte hele kampen

U23: Men venstrebacken kunne ikke forhindre at Tottenham knuste United og vant 3-0.

Luke Shaw spilte hele kampen, mens James Wilson fikk sin første kamp fra start siden han for ti måneder siden pådro seg en alvorlig kneskade på utlån i Derby County.
Mot Tottenham ble det 77 spilleminutter på den — fortsatt — unge spissen, men utover dette var det vanskelig å finne noe som helst positivt med fredagens U23-oppgjør mot Tottenham, sett med United-øyne.

Tottenham 3-0 (3-0) Manchester United

Premier League 2
Lamex Stadium, Stevenage
25. aug. 2017

11. min.: 1-0 Edwards
13. min.: 2-0 Tanganga
25. min.: 3-0 Pritchard

United: Theo Richardson; Matt Olosunde, Tyrrell Warren, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Ethan Hamilton, Scott McTominay, Josh Bohui, Indy Boonen, Dementi Mitchell, James Wilson (DJ Buffonge, 78.).
Uben.innb: Max Johnstone, Thomas Sang, Callum Whelan, Charlie Scott.

Tidlig kalddusj

Et gavmildt og sløvt United-lag klarte ikke å demme opp for et angrepsvillig og offensivt Tottenham-mannskap som gikk forrykende ut og ledet 3-0 før halvtimen var spilt.

RUSTEN: Luke Shaw hadde ingen god kamp da United tapte mot Tottenham. Dette bildet er fra oppgjøret mot Swansea.

Marcus Edwards sendte vertene i føringen på Lamex Stadium i Stevenage, da han skrudde ballen i det lengste hjørnet forbi Theo Richardson i United-målet.

Slet i forsvar

Det var imidlertid bare en forsmak på hva som var i vente for United.

Allerede minuttet etter fikk nemlig Japhet Tanganga stange inn 2-0 etter en corner, og et snaut kvarter etter mistet Luke Shaw ballen og Tottenhams Joe Pritchard kunne uforstyrret sette inn 3-0 for Tottenham.

United fikk samlet seg en tanke etter pause, men heller ikke da kan U23-manager Ricky Sbragia ha vært spesielt imponert over den han så.

Tottenhams Joe Pritchard (i hvitt) setter inn 3-0, uten at Axel Tuanzebe eller keeper Theo Richardson kan gjøre fra eller til.

Traff treverket

Tottenham fortsatte å skape sjanser og kunne ledet både 4-0 og 5-0 før Matthew Olosunde traff treverket på tampen.

James Wilson startet kampen for United og spilte 77 minutter før han ble erstattet av D J Buffonge, mens Luke Shaw spilte hele kampen og fikk gult kort mot slutten av oppgjøret.

For både Wilson og Shaw er all kamperfaring nyttig mens de to kjamper seg tilbake til førstelagsdiskusjonen.

Skal vi dømme ut fra fredagens kamp er imidlertid begge to et godt stykke unna å konkurrere om en plass på førstelaget.