GettyImages-1448184240

Shaw så rødt og Maguire involvert i baklengsmål da England vant

Det ble ingen stor dag på jobben for United sine representanter på det engelske landslaget. Først var det Maguire med en stygg feilpasning som førte til at Italia reduserte, deretter fikk Luke Shaw sitt andre gule for kvelden og marsjordre ca ti minutter før slutt.

Til tross for dette klarte løvene og dra i land seieren og fikk dermed en meget god start på EM-kvaliken.

Portugal vant komfortabelt over Liechtenstein, uten at Bruno Fernandes klarte å notere seg for målpoeng i løpet av sine 89 minutter på banen. Istedenfor var det en eks United-spiller som stjal overskriftene. Cristiano Ronaldo puttet nemlig to baller i nettet. Dalot ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League
DURACELLKANIN: Bruno Fernandes startet nok en kamp denne sesongen.

Under vil vi følge de viktigste hendelsene sett med United-øyne. Samt scoringer og andre viktige hendelser.

Italia 1-2 (0-2) England

Stadio Diego Armando Maradona
EM-kvalifisering

Uniteds-spillere i aksjon: Harry Maguire & Luke Shaw

Mål: Declan Rice (12), Harry Kane (44), Mateo Retegui (56)

Live:

90+5: SLUTT.

80: Rødt kort: Og det er Luke Shaw som får det. Da blir det elleve mot ti, de siste ni minuttene.

65: Italia mye mer med i kampen etter pause og styrer matchen nå.

56: Gult kort: Harry Maguire – er for sent inn i situasjonen rett etter han mister ballen og stempler Barella stygt. Soleklart gult kort.

56: MÅL!! Italia reduserer til 2-1. Harry Maguire spiller vekk ballen og da går det fort fremover med Italienerne og etter raske og gode kombinasjoner havner ballen til slutt hos debutanten Mateo Retegui som gjør alt rett alene mot keeper.

46: Andre omgang er i gang.

45+3: PAUSE

45: England fortsetter å kjøre på og Grealish bommer på omtrent åpent mål. Der skal det stå 3-0 på tavla.

44: MÅL!! Den ekspederes sikkert i nota fra Harry Kane! Og da passerte han Wayne Rooney som Englands mestscorede spiller gjennom tidene.

43: Straffe til England.

27: Maguire og Shaw har levert en trygg og solid kamp så langt i kveld.

17: Sylfrekk luke fra Shaw på Lorenzo, det påfølgende innlegget ikke like bra.

12: MÅL!! Declan Rice setter den i mål etter litt frem og tilbake inn i boksen etter en corner.

1: Kampen er i gang.

0´: Harry Maguire starter som stopper, mens Luke Shaw har kapret venstreback posisjonen.

Portugal 4-0 (1-0) Liechtenstein

Estadio José Alvalade

United-spillere i aksjon: Bruno Fernandes & Diogo Dalot (på benken)

Mål: Joao Cancelo (7), Bernardo Silva (47), Cristiano Ronaldo (50,62)

Live:

90+4: SLUTT

89: Bruno Fernandes har gjort sitt for kvelden og blir byttet ut.

70: Alt dreier seg om Portugal utpå her nå. Bruno prøver seg nok en gang fra distanse med skuddet går utenfor.

65: Bruno prøver seg fra distanse med skuddet går over.

62: MÅL!! 4-0 er et faktum og det er Ronaldo som gjør sitt andre (muligens tredje) for kvelden med et knallhardt frispark fra 19-20 meter. Banker den i keeperhjørnet.

55: Bruno Fernandes med en nydelig stikker gjennom til Bernardo Silva som avslutter like utenfor.

50: MÅL!! Nå renner det inn og denne gangen er det Cristiano Ronaldo som gjør det. Cancelo skaffer straffespark, som kaptein Ronaldo ekspederer sikkert i mål.

47: MÅL!! Bernardo Silva scorer for Portugal. Bruno Fernandes med en lur pasning i det oppbyggende spillet.

46: Andre omgang er underveis.

45: PAUSE

29: Bruno Fernandes med en strålende skuddfinte etterfulgt av et bra skudd, dessverre for portugiseren sniker den seg like utenfor.

20: Portugal styrer det meste utpå her nå.

7: MÅL!! Der sitter den for Portugal og det ser ut til at det er Ronaldo som er sist på den. Corneren blir bokset ut av keeper, ballen havner hos Cancelo som banker til på første touch, ballen sneier såvidt borti Ronaldo og går via keeper og i mål.

1: Kampen er i gang.

0´: Bruno Fernandes starter, sammen med sin tidligere lagkamerat i United Cristiano Ronaldo.