Sesongen over for Pereira & co

DE UTLÅNTE: Det ble tap for Joel Pereiras Kortrijk – og kanskje burde ikke Kortrijk-sjefen vraket Pereira i sesongens viktigste kamp?

Joel Pereiras KV Kortrijk har den siste tiden prøvd å kvalifisere seg til Europa League-spill gjennom det litt spesielle belgiske systemet – og etter å ha vunnet sin omspillsavdeling, skulle de onsdag kveld møte Charleroi om retten til å spille en finalekamp som kunne sendt dem til Europa League.

Joel Pereira spilte fem av de ti foregående kampene, men ble sittende på benken mot Charleroi. 

Kanskje var det feil valg…?

Kortrijk tok ledelsen, men Charleroi snudde kampen – og på det andre Charleroi-målet kunne kanskje Pereira-konkurrent Bruzzese gjort en bedre jobb. Noen direkte keepertabbe var det vel uansett ikke.

1-2 ble uansett sluttresultatet etter en avslutning med svært høy temperatur både på banen og på sidelinjen, og dermed er håpet om Europa League for Kortrijk ute – mens Joel Pereiras belgiske eventyr er over for denne gang. 4-0-seieren mot Cercle Brugge ble Pereiras siste kamp denne klubbsesongen.

Regan Poole og Axel Tuanzebe er nå de to eneste av våre utlånte som har kamper igjen. Poole og Newport spiller opprykksfinale mot Tranmere på lørdag, mens Axel Tuanzebes Villa møter Derby County i opprykksfinale på mandag.