– Ser sannsynligvis førsteelleveren mot AC Milan

Ole Gunnar Solskjær ser for seg at han har snekret sammen sin startellever når United møter AC Milan til sommerens siste treningskamp.

Juli nærmer seg med stormskritt og det er ikke lenge igjen til Ole Gunnar Solskjær tar med seg troppen på en lang sesongoppkjøring. 

United skal spille seks kamper i løpet av oppkjøringen. Se en oversikt her!

Den siste treningskampen skal spilles i Cardiff mot italienske AC Milan, en kamp hvor vi trolig vil se hvem som stiller til start når Premier League-sesongen sparkes i gang.

– Vi nærmer oss ligastart når vi skal møte AC Milan i Cardiff. Da er det en ypperlig mulighet til å spille med fult lag for å teste oss selv, sa Solskjær til folkene bak International Champions Cup, gjengitt av MEN.

TAR VI SEIEREN I ÅR? Vi spilte mot italienerne under International Champions Cup i fjor. Da endte det 1-1 etter full tid, og 8-9 til United etter straffesparkkonkurranse.

I de første treningskampene er det ikke uvanlig at lag bytter ut hele ellevere i pausen. Men når seriestart nærmer seg begynner man å ane konturene av en ellever.

– Vi skal toppe laget mot AC Milan, for vi vil at de som skal spille i ligaåpningen skal bli kjent med hverandre og bygge relasjoner. Det laget vil sannsynligvis være det samme som starter den første ligakampen. 

United møter Chelsea i første serierunde. Se hele terminlisten her!

Vi så noe av det samme under forrige sesongoppkjøring.

Generalprøven i forkant av forrige sesong var fadesen mot Bayern München. Tross den svake prestasjonen spilte José Mourinho med nesten identisk lag i serieåpningen mot Leicester bare dager etterpå.

Mourinhos ellever mot Bayern:
David De Gea – Matteo Darmian, Eric Bailly, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Fred, Andreas Pereira, Ander Herrera, Juan Mata, Marcus Rashford og Alexis Sánchez.

Mourinhos ellever mot Leicester: 
David De Gea – Matteo Darmian, Eric Bailly, Victor Lindelöf, Luke Shaw, Fred, Andreas Pereira, Paul Pogba, Juan Mata, Marcus Rashford og Alexis Sánchez.

TI AV ELLEVE: Ander Herrera var den eneste som måtte finne seg i å ikke spille både mot Bayern München og Leicester. Her er laget som spilte mot tyskerne.