Semifinale for Gabby & co.

Argentina er klare for semifinalen i Copa America etter knusende 4-0 over Peru.

Argentinerne var klart best gjennom hele oppgjøret, men måtte vente til etter pause, da United-aktuelle Carlos Tevez entret banen, før de klarte å skaffe seg tellende resultater av dominansen.

To mål av Riquelme, samt ett hver av Mascherano og Messi, beseglet et defensivt Perus skjebne. Nå venter Mexico i semifinalen natt til torsdag, et annet lag som var i scoringshumør i en kvartfinalerunde som ga hele 22 scoringer!

Det hele startet med Brasils 6-1-seier over Chile, før Uruguay fulgte opp med 4-1 i sin kamp mot vertslandet Venezuela. Søndag kveld laget så Hugo Sanchez' mexicanere tortillas av stakkars Paraguay, som måtte se seg nedsablet med hele 6-0. Riktignok måtte de spille hele kampen med ti mann, men utvisningen av keeper Bobadilla etter bare tre minutter(!), forteller ikke hele historien.

Nå gjenstår kun 90 minutter med semifinalespill før to lag er klare for søndagens Copa America-finale. Natt til onsdag møtes Brasil og Uruguay, og ett døgn senere braker det løs med Argentina-Mexico. Det KAN bli "drømmefinale" mellom Brasil og Argentina, men vi er langt fra sikre.