England til bronsekamp

Videre fra Toulon-turneringens gruppespill etter 3-1-seier over Kina.

James Wilson og resten av det engelske U20-landslaget møtte Kina i gruppespillets siste kamp fredag kveld. På forhånd var det klart at finalespill var utenfor rekkevidde, men England hadde fortsatt muligheten til å ta seg videre for å kjempe om tredjeplassen i turneringen. Og bronsefinale skulle det bli.

Tok ledelsen like før pause

I det 39.minutt sendte Newcastle-spiller Rolando Aarons England i føringen like etter at Kina hadde hatt en kjempesjanse. England fortsatte 2. omgang på samme måte de avsluttet den første, og i det 52. minutt måtte Kinas keeper plukke ballen ut av nettet nok en gang.

England-spillerne hadde knapt avsluttet feiringen av 2-0 scoringen før Kina reduserte tre minutter senere. Det tok imidlertid ikke England lange tiden å svare, selv om det måtte et selvmål til da et innlegg gikk via Kina-forsvarer Zhang og i mål.

Wilson inn etter 62. minutter

James Wilson ble byttet inn like etter 3-1-målet. Den hurtige spissen fikk ikke utrettet så mye i en periode hvor det bare var om å gjøre for England å sikre inn seieren.

Det ble ikke finalespill på Aidy Boothroyds gutter denne gangen heller, men kamp om 3. plassen er heller ikke å forakte. Den skal spilles mot USA på søndag klokken 14.00. Deretter, 16.30, avrundes årets turnering med finale mellom Marokko og vertsnasjonen Frankrike.