Scoret to, traff stolpen og brant straffe

10. aug. 2018

1-0: Greenwood (23), 1-1: Matthews (39), 2-1: Williams (51), 2-2: Whittaker (str. 56), 3-2: Greenwood (79), 3-3: Whittaker (str. 90+3)

United 18: Jacob Carney, Arnau Puigmal (Ben Hockenhull, 75.), Brandon Williams, D’Shon Bernard, Ethan Laird G, Aliou Traore, Anthony Elanga, Dylan Levitt, Mason Greenwood, Dion McGhee G (Charlie McCann, 64.), Largie Ramazani
Uben.innb.: James Thompson, Harvey Neville, Mark Helm

Mason Greenwood stjal overskriftene da Neil Ryans gutter innledet sesongen med 3-3 og poendeling mot Derby. Den talentfulle angriperen scoret to mål, traff stolpen og brant et straffe da United tre ganger ga fra seg ledelsen og Derby reddet ett poeng på overtid.

Drømmetreff

Greenwood, som var med Uniteds førstelag på USA-turen, sendte United i ledelsen etter halvspilt 1. omgang med et utsøkt langskudd. Derby utlignet bare drøye fem minutter før pause, før Greenwood fikk sjansen til å sende United i føringen igjen like etter fra 11-meteren.

STORSPILL OG STRAFFEBOM: Mason Greenwood scoret to, men bommet også på straffe da United og Derby spilte uavgjort 3-3 på Carrington fredag ettermiddag.

Dion McGhee ble lagt i bakken, men Greenwoods straffe var av den svake sorten, og Derby-keeper Sam French reddet enkelt.

Etter hvilen tok det imidlertid ikke lang tid før United var tilbake i ledelsen da Brandon Williams besørget Uniteds andre scoring for dagen.

Straffedrama på overtid

Så straffet Uniteds noe naive forsvarsspill seg. Bokstavelig talt. Først var det keeper Jacob Carney som forårsaket straffespark som Derbys Morgan Whittaker ekspederte trygt i mål.

Greenwood, som også hadde en avslutning i stolpen, sendte United i føringen for tredje gang med bare drøye ti minutter igjen og de fleste regnet med at det ville bli vinnermålet.

UAVGJORT I DEBUTEN: Neil Ryan opplevde at United ga fra seg ledelsen tre ganger mot Derby.

Tre minutter på overtid fikk imidlertid Derby nok et straffe etter at innbytter Ben Hockenhull var for sen inn i en takling.

Nok en gang gjorde Derbys Whittaker jobben fra krittmerket og dermed endte det 3-3 på Carrington.

Uniteds neste kamp er borte mot Liverpool lørdag 18. august.