shoretire071222

Fikk nier på børsen: – De ante ikke hvordan de skulle håndtere ham

Hannibal Mejbri slo til med både mål og målgivende på fredag, og han var ikke den eneste av våre utlånte som imponerte i helga – men det var på ingen måte bare jubel for lånesoldatene våre heller.

Her er full oversikt over hvordan det gikk med våre utlånte.

Birmingham City 2-0 West Bromwich Albion

Hannibal Mejbri kunne fredag kveld juble for sitt første mål på seniornivå da han sendte Birmingham opp i ledelsen mot West Bromwich ti minutter ut i kampen.

Scoringen var også av det lekre slaget. Mejbri bøyde et frispark ned i det høyre hjørnet, forbi en utspilt David Button i West Bromwich-buret som trodde 20-åringen ville gå for et innlegg.

Sju minutter ut i den andre omgangen noterte Mejbri seg for nok et målpoeng, da han fant hodet til Krystian Bielik på en corner som stanget inn 2-0.

Det ble også sluttresultatet, og dermed ble det en sterk seier for Birmingham som klatrer litt bort fra den verste nedrykksstriden.