Internacional v Flamengo - Brasileirao 2022

Scoret i første kamp under ny sjef

Natt til søndag spilte Flamengo nok en kamp i den brasilianske ligaen, og som så ofte før i det siste endte det med tap.

Den svake sesongstarten kostet Paulo Sousa jobben, og han har blitt erstattet av Dorival Júnior, som også har vært manager for Flamengo ved to anledninger tidligere.

Managerveteranen valgte Andreas Pereira fra start, men det ble en marerittstart på kampen for Pereira, Júnior og resten av Flamengo. Det tok nemlig bare 46 sekunder før hjemmelaget Internacional – som nå er oppe på tredjeplass på tabellen – tok ledelsen. Rundt midten av førsteomgangen doblet de ledelsen, og 2-0 var også stillingen til pause.

I det 58. minutt reduserte vår mann for Flamengo. Det kom et innlegg fra venstre, og fra 14-15 meter sendte Pereira ballen lavt i mål med et volleyskudd. Dessverre for Pereira ble ikke det starten på en opphenting, for Internacional skapte de største sjansene mot slutten av kampen, og på overtid økte de til 3-1 med et straffespark.

Pereira spilte hele kampen.

Flamengo ligger helt nede på 15. plass (av 20 lag) etter å ha tatt bare 12 poeng på de første elleve kampene.

Se høydepunktene her (Pereiras mål kommer etter 1:40 av videoen):