Ingen Schneiderlin på OT

Everton-manager Ronald Koeman bekrefter at den tidligere United-spilleren er skadet.

Morgan Schneiderlin, som forlot Old Trafford i januar, 18 mislykkede måneder etter overgangen fra Southampton i 2015, pådro seg en skade i leggen da Everton beseiret Hull 4-0 for 16 dager siden. Dermed blir det heller intet gjensyn, verken med gamle lagkamerater eller tidligere tilhengere, for den sympatiske 27-åringen.

Ifølge Koeman, som tok imot pressen mandag formiddag, vel et døgn før laget hans tar den korte turen til Manchester, viser den franske midtbanemannen god fremgang. Oppgjøret mot gamleklubben kommer likevel for tidlig.

– Jeg tror kanskje han kan bli klar til helgen, men ikke til i morgen, sa den 54 år gamle nederlenderen, som i likhet med sin portugisiske kollega på motsatt side under tirsdagens kamp, har sett sitt lag bli rammet av en rekke skader.

– Samme tropp som i helgen

I tillegg til Schneiderlin må han klare seg uten Aaron Lennon på Old Trafford, og det samme gjelder naturligvis for de to langtidsskadde, Seamus Coleman og spissen Yannick Bolasie. I tillegg til disse bekreftet Koeman at heller ikke James McCarthy eller Ramiro Funes Mori blir å se i tirsdagens tropp.

– Vi vil imidlertid ha de samme spillerne tilgjengelig som vi hadde i helgen, la han til, og vi vet alle hvordan det gikk.

Foran 1-3-nederlaget mot byrival Liverpool på lørdag, stilte han til start med følgende mannskap…
Robles; Jagielka, Williams, Pennington; Holgate, Davies, Gueye, Baines; Barkley, Lukaku og Calvert-Lewin.

I bakhånd, på benken, plasserte han disse:
Stekelenburg; Kenny, Lookman, Koné, Mirallas, Barry og E. Valencia