Satte rekord med sin første scoring

Amad Diallo hadde kun spilt 40 minutter med fotball for United før kampen mot AC Milan.

18-åringen hadde heller aldri spilt en hel omgang på førstelagsnivå i hele sin karriere.

Så fikk han sjansen på 0-0 ved pause mot Milan. Fem minutter etter kunne han så feire sin første United-scoring.

Bruno Fernandes hadde ballen midt på banen, ivorianeren gikk på et lite løp i bakrom, pasningen fra Fernandes var perfekt, keeper kom ut, men med ryggen mot mål headet Diallo ballen over keeper og i mål fra 11-12 meter.

Vill jubel på United-benken og blant spillerne.

Samtidig førte det til en rekord.

Bare 18 år og 243 dager gammel så ble han nemlig den yngste ikke-britiske spilleren som noensinne har scoret i Europa for United.

Ifølge OptaJoe så kom scoringen også etter hans første avslutning for United i karrieren. La oss håpe den statistikken holder seg også videre.