sanlione

Sancho med sesongens to første målgivende

¦Jadon Sancho har hatt en noe vanskelig start på United-karrieren.

Uniteds sesongstart har hatt mange kritikere, og sommerens største kjøp stod fortsatt uten mål eller målgivende da landslagspausen begynte.

Nå er imidlertid det endret.

Lørdag kveld serverte Sancho nemlig to målgivende da han og Jesse Lingard startet for England borte mot Andorra.

Først løp Sancho perfekt i bakrom fra venstrekanten på et Phil Foden-gjennomspill, tok ned ballen bra og la tilbake til Ben Chilwell som scoret sikkert i tomt bur etter 19 minutter.

Etter en snaut time fikk han så ballen på venstresiden, og prikket perfekt Tammy Abraham inne i feltet, som pirket inn 3-0 til England.

Imellom de to scoringene hadde Bukayo Saka gjort 2-0 på en Foden-pasning. Senere gjorde James Ward-Prowse 4-0 fra straffemerket, og innbytter Grealish scoret sitt første landslagsmål til 5-0.

jasaand

Det positive med Sanchos spill var imidlertid ikke bare de to målgivende. Han skapte ytterligere to store sjanser for Abraham, og fintet seg flott fri fra to mann med en tunnel.

Han var 1. omgangens beste spiller fra sin posisjon ute på venstrekanten, sammen med Phil Foden som var god sentralt i banen.

Jesse Lingard hadde en mye mer anonym kamp, og både han og Sancho ble byttet ut i 73. minutt.

Luke Shaw er med i den engelske landslagstroppen, men var ikke med i kamptroppen til denne kampen på kunstgress.

20.45: Andorra 0-5 England

Englands start11er: Johnstone – Trippier, Stones, Coady, Chilwell – Lingard, Ward-Prowse, Foden – Saka, Abraham, Sancho

0-1 Chilwell (Sancho, 19) Foden i bakrom til Sancho som løp perfekt gjennom backrekka, og la tilbake til Chilwell som scoret enkelt. Først offside på Sancho, men VAR frikjente United-spilleren.

0-2 Saka (Foden, 40) Foden med flott pasning i bakrom. Sakta tok fint ned, la til rette og skjøt i nettaket fra fra noe skrått hold.

0-3 Abraham (Sancho, 58) Sancho på venstrekanten, prikker Abraham inne i feltet som pirker inn 3-0.

0-4 Ward-Prowse (straffe, 79) Grealish ble tatt inne i feltet. Ward-Prowses straffe ble først reddet, men han satte returen.

Sancho har også fått et noe billig gult kort, og like før pause forsøkte en Andorra-spiller og tirre ham til å reagere slik at han skulle få rødt. Det var tydelig irritasjon da spillerne gikk i garderoben.

Sancho og Lingard ble byttet ut mot Grealish og Mount i 73. minutt.