– Sancho er her og han kommer til å være her

Borussia Dortmund gjentar sitt ståsted.

120 millioner euro ville det kostet United å hente Jadon Sancho i august, men da det ikke skjedde har Borussia Dortmund vært klare på at den 20 år gamle engelske verdensstjernen kommer til å bli hos dem.

Mandag gjentok de dette.

– Jadon har trent bra og vært profesjonell. Han er glad for å spille fotball, begynte Dortmund-direktør Sebastian Kehl da han pratet med lokalavisa Ruhr Nachrichten.

– Jo, én dag kommer han kanskje til å dra for å oppleve noe nytt, men nå er han fornøyd her og Borussia Dortmund er glade for at han er her.

– Så er han her nå – og han vil fortsatt være her. Det er var en viktig uttalelse fra klubben tilbake i tid, fordi vi har et visst ansvar. Uten Jadon vil vi være dårligere, legger han til.

Det betyr at det fortsatt ser veldig vanskelig ut for en overgang, og det aller siste united.no har hørt er at United har så godt som gitt opp.  Det er også derfor de nå kobles mot andre spillere, for eksempel Alex Telles.

Dortmund og Sancho sesongåpnet forresten med en 3-0-seier mot Borussia Mönchengladbach. Sancho spilte 79 minutter, og fikk en målgivende pasning til Erling Braut Haalands 3-0-mål.