– Sanchez har et gir til

Sjekk hvilken karakter Alexis Sanchez får i sin første opptreden på United.no-børsen!

Kun Chesterfield har sluppet inn flere mål i League Two enn Yeovil, og etter at hjemmelaget hadde brent det meste av kruttet innledningsvis, ble det som ventet en enkel oppgave for mannskapet til José Mourinho å ta seg videre til femte runde i FA-cupen.

Marcus Rashford, Ander Herrera, Jesse Lingard og Romelu Lukaku scoret målene i 4-0-seieren på Huish Park, men alles øyne var naturligvis rettet mot debutant Alexis Sanchez, som noterte seg for en målgivende.

Her er vår vurdering av Sanchez og de elleve øvrige spillerne som får karakter mot Yeovil!

Sergio Romero – 7

Ingen rolig kveld for den argentinske sisteskansen som må hente fram fem redninger. Stopper et skudd fra skrå vinkel og et frispark i keeperhjørnet. Ute og plukker i feltet et par ganger. Alt i alt solid.

Matteo Darmian – 6

Prøver seg offensivt nå og da, men det blir gjerne med forsøket. Har et par klareringer som Yeovil-fansen nok er mer vant til å se enn José Mourinho.

Victor Lindelöf – 7

Rufsete start sammen med resten av United-forsvaret når et modig hjemmelag gyver løs på oppgaven med entusiasme og tæl. Langt bedre kontroll når kampen setter seg og Yeovil-gjengen har løpt fra seg. Sterk og besluttsom i duellspillet.

Marcos Rojo – 7

Mye av det samme som makker Lindelöf. Stålkontroll etter hvilen og får en målgivende på en kontring (!) på overtid.

Luke Shaw – 7

Mister høyreiste Omar Sowunmi på et frispark tidlig i kampen. Kunne blitt skjebnesvangert, men Yeovil-stopperen får ikke kraft i headingen. Så kan man jo spørre seg hvorfor Shaw fikk det markeringsansvaret. Involvert offensivt med positivt fortegn ved flere anledninger etter hvilen.

Ander Herrera – 7

Hvem skulle trodd at en spanjol skulle trives så godt på Huish Park? Feirer sin 150. United-kamp med sin andre scoring mot Yeovil på like mange kamper. Sløser vekk en kontringsmulighet innledningsvis, men spiller seg opp i andre omgang og fin stikker til Rojo på 4-0.

Michael Carrick – 7

Godkjent comeback for 36-åringen som ikke hadde vært i aksjon siden slutten av september. Styrer midtbanen med største selvfølgelighet. Det er noe med pasningsspillet til Carrick som sprer trygghet.

Scott McTominay – 6

Trodde nok han hadde gitt United 1-0 med et velplassert skudd i første keeper, men keeper Artur Krysiak nektet 21-åringen hans første United-scoring i en obligatorisk kamp. Gjør det enkelt og pådrar seg et gult kort.

Juan Mata – 5

Er playmakeren ute av form, eller er det lagkameratene som ikke spiller ham god? Uvanlig lite involvert, selv om han er mer med etter hvilen og starter angrepet som gir 2-0. Ut etter 65 minutter.

Marcus Rashford – 7

Bør sende en blomst til høyreback Thomas James for at måltørken nå er over. Samtidig høster Rashford fruktene av riktig innstilling og raske føtter i et angrep han startet selv. Plager Yeovil-forsvaret med sin eksplosivitet og kunne blitt tomålsscorer med flere sjanser i andre omgang.

Alexis Sanchez – 7

Det luktet ikke svidd av debuten til en smårusten Alexis Sanchez, men med mer matching får vi garantert se chileneren i et annet gir.

Mye ballkontakt de første 45 minuttene – på godt og vondt. For kvikk for Yeovil-spillerne som vendes bort gang på gang, men har også noen stygge feilpasninger.

Frispark fra kort hold reddes av Krysiak før pause og et skudd like utenfor stolpen etter. Får med seg et målpoeng i debuten med en kamuflert målgivende til Herrera på 2-0.

Ut etter 72 minutter.

Romelu Lukaku – 6

Spissen som aldri får hvile får 25 minutter som innbytter. Får en enkel 4-0-scoring.

Målscorer Jesse Lingard og Angel Gomes spilte ikke lenge nok til å få karakter.