Sammenligner seg selv med United-legende

Med bekreftelsen av overgangen fra Feyenoord til Manchester United har Tyrell Malacia satt seg ned med klubbens medieavdeling og gitt sitt første intervju som United-spiller.

LES OGSÅ: Han er Ten Hags første signering
LES OGSÅ: «Pitbullen» som fikk Ten Hag til å måpe

Etter at signeringsbilder og bekreftelse var i boks fikk man muligheten til å bli enda bedre kjent med den 22 år gamle venstrebacken i et drøyt elleve minutt langt intervju.

Her er noe av det Malacia sa i sitt første offisielle intervju med klubben:

På spørsmål om han har tatt i bruk koblingene mellom Feyenoord og United, med Robin van Persie som har vært i klubben og Tahith Chong som er i klubben, i sin avgjørelse sier Malacia følgende:

Nei, jeg snakket ikke med noen om denne avgjørelsen. Jeg snakket med Robin tidligere, og jeg spilte med ham og snakket med ham om opplevelsen hans i Manchester. Jeg har hatt alltid kontakt med Tahith etter at han flyttet til England, så ja, det var alltid en god følelse her.

Manchester United Unveil New Signing Tyrell Malacia
TEN HAGS FØRSTE SIGNERING: Tyrell Malacia har signert en kontrakt som strekker seg frem til juli 2026.

Om å spille foran et fullsatt Old Trafford er han selvsagt opprømt:

– Jeg tror det blir fantastisk. Jeg kommer til å elske å være på banen og spille foran fansen på den fantastiske hjemmebanen. 

– Stadion, Old Trafford, det er fantastisk. For et par år siden spilte vi en Nike Cup med Feyenoord, og på den tiden sa jeg til faren min: «En gang kommer jeg tilbake hit» og det skjedde.

Nederlenderen får også spørsmål om hvilken spiller han kan sammenligne seg selv med og svaret var da

– Patrice Evra. Jeg elsker stilen hans. Han er rask, energisk og hadde en utrolig karriere her, men jeg vil gjøre det enda bedre. Jeg vet det kommer til å bli vanskelig, men jeg setter alltid standarden høyt for meg selv. 

Til slutt kommer nyervervelsen med en melding til fansen:

– Hei, Manchester United-fans, Tyrell her. Jeg vil si takk, og jeg gleder meg til å spille for dere og spille for logoen på drakten min!

Hele intervjuet kan du se her.