Ryktesaker, uke 9

Agenten avviser stort United-bud.

United.no samler ryktene i én sak, slik at alle som elsker dem lett finne fram, mens de som ikke orker slikt lett kan holde seg unna.

Les også: Forrige ukes rykter

Fredag 1. mars:

09.00: Agenten til Romas Erik Lamela avviser at United har budt på spilleren (se rykte 28. feb). – Nei, det er ingen sannhet i det budet. Det er ikke noe offisielt bud fra Manchester United på Lamela. Ja, jeg har et forhold til United, men jeg har aldri diskutert dette temaet med dem eller Roma, sier agent Pablo Sabbag til gazzettagiallorossa.it. – Men vil Erik bli i Roma? Jeg synes fortsatt det er fort tidlig å snakke om overgangsmarkedet…

Torsdag 28. februar:

14.30: Javier Hernandez’ agent sier at United-spissen ikke er interessert i å flytte på seg. – Javier tenker kun på United. Ikke på rykter. Ja, det er stor konkurranse i United, men gutten har alltid levert varene. Derfor tror jeg ikke at det er rett å dra nå, sier Eduardo Hernandez til ESPN Radio.

08.30: Er det virkelig en sjanse for å hente Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford? Vel, Daily Mails United-journalist, Chris Wheeler, skriver torsdag at United har iverksatt undersøkelser for å se om de faktisk kan sette sammen en økonomisk pakke som klubben kan leve med og som får Ronaldo til Manchester igjen i det som da vil bli tidenes største overgang. Wheeler skriver om en overgangssum på om lag 60 millioner pund siden Ronaldo er blitt 28 år gammel, men med lønnsutgiftene vil totalpakka koste United godt over én milliard kroner. Han skriver også at Ed Woodward, som erstatter David Gill som Uniteds store sjef til sommeren, ønsker et storkjøp for å tilfredsstille Uniteds kommersielle samarbeidspartnere rundt om i verden. Det er også kjent at United selv har spillere som er interessante for Real Madrid, først og fremst David de Gea, Javier Hernandez og kanskje også Nani, og én eller flere av disse kan selvsagt også brukes for å få til en avtale. Ronaldo selv har sagt at han kommer til å bli i Madrid ut kontraktstiden, men det er lite trolig at Real vil la det skje, for så å miste ham gratis. Så kanskje? Hvem vet…

07.30: Den italienske avisa Corriere dello Sport skriver at United bør 35 millioner euro for Romas Erik Lamela onsdag, men at italienerne sa nei. United skal også ha vært interessert i Lamela da han dro fra River til Roma i 2011, og interessen er kanskje til stede forsatt. Argentineren har scoret 15 mål på 49 seriekamper for Roma siden han dro dit for et par år siden.

Onsdag 27. februar:

08.00 Er det mulig vi får se Wayne Rooney forlate Old Trafford til sommeren? Vel, The Times mener at United-stjernen fort kan havne på motsatt side av Kanalen, i franske Ligue 1. Og når først ligaen er avslørt, kan vi lett gjette oss til hvilken klubb det dreier seg om. Nettopp, det er Paris Saint Germain. Franskmennene har registrert at United, siden kjøpet av Robin van Persie, ikke lenger er like avhengige av sin «bioniske bulldog» som de var tidligere. Derfor ønsker PSG – stadig ifølge The Times – å teste Sir Alex’ motstandsdyktighet overfor et «monsterbud» på rundt £40 millioner.

07.50 Evertons hårfagre midtbanespiller Marouane Fellaini er sjelden langt unna ryktespaltene. Og nå er han her igjen. The Mail mener å vite at han er i søkelyset til både Manchester United, Manchester City, Chelsea og Real Madrid.

Tirsdag 26. februar:

15.30 The Sun påstår at United har gitt Nani valget mellom å akseptere et forlslag til en fireårskontrakt verdt £90.000 i uken, eller forlate klubben til sommeren. Ifølge kilden skal spilleren selv være ute etter en ukelønn i sjiktet rundt £130.000, et krav som blankt avvises av klubbledelsen. Sir Alex Ferguson har i den senere tid gitt uttrykk for at han håper å beholde den 26 år gamle portugiseren, men har samtidig forståelse for at han sikler etter fast førstelagsfotball.

Mandag 25. februar:

15.30: Robert Lewandowski, som har vært sterkest koblet til United og Bayern München, skal ha bestemt seg for hva som skjer til sommeren.- Robert har tatt en avgjørelse, men det er han selv som avgjør når han vil gjøre den avgjørelsen offentlig. De som har fulgt Roberts karriere har sett at han aldri har vært i en klubb mer enn to sesonger, og nå har han vært i Dortmund i tre år. Da skjønner man hva som skjer ved å lese mellom linjene, sier Cezary Kucharski som representerer Lewandowski ifølge Daily Mail.

14.30: Burak Yilmaz scoret kampens eneste mål da Galatasaray slo United 1-0 i Champions League like før jul. Nå er han visstnok på blokka til Sir Alex også. Yilmaz står med 12 mål på 15 seriekamper fra start og 18 totalt for de tyrkiske serielederne. Han scoret sist mot Schalke i Champions League forrige uke, og står med fire mål på de tre siste kampene. Ifølge TalkSPORT er prisen på om lag 10 millioner pund, hvis United ønsker den 27 år gamle spissen. Hvorvidt det kan skje skal ikke united.no mene noe om, men Uniteds sponsor, Turkish Airlines, hadde nok ikke hatt noe imot en tyrkisk spiller i troppen.