Ryktesaker, uke 37

Denne mannen kan flytte på seg i januar.

United.no samler alle rykter i én sak, slik at det skal bli enkelt å finne dem eller holde seg unna – avhengig av om du elsker eller misliker rykter.

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 16. september:

11.15: Marouane Fellaini herjet med Manchester United da rødtrøyene møtte Everton på Goodison Park i serieåpningen. Nå har den hårfagre belgieren åpnet for å flytte på seg når overgangsvinduet i januar åpner.

Også David Moyes er kjent med tanken på å selge.

– Ja, hvis budet er godt nok. Men dette er ikke noe jeg tar stilling til nå – det er enda tre måneder til vinduet åpner, sier skotten – som naturligvis er misfornøyd med Fellainis uttalelser.

– Ja, og det har jeg fortalt til ham. Jeg synes ikke noe om at han prater om fremtiden sin på den måten, sier manageren til Footysport.

Manchester United og Chelsea skal være blant interessentene.

Lørdag 15. september:

11.15: Ifølge Football-Italia.net har United sendt speidere ned til Italia for å se Torino – Inter søndag. Torinos Angelo Ogbonna, som er verdsatt til €20 millioner, og Inters Andrea Ranocchia er spillerne som skal under lupen.

08.30: Han har sagt han er «trist», og at det var derfor han ikke feiret en scoring for Real Madrid. Siden den gang har spekulasjonene rundt Cristiano Ronaldo skutt fart, og Manchester United har blitt lansert som et av de mulige stoppestedene for verdensstjernen. Skal man tro José Mourinho blir det imidlertid ingen overgang tilbake til De røde djevlene – eller en annen klubb, for den saks skyld.

– Alle klubber kan glemme Cristiano. Ikke kast bort tiden deres – Cristiano og Real Madrid er perfekte for hverandre, sier manageren ifølge footballfancast.com.

Fredag 14. september:

12.00: United skal ha sendt speidere for å se på Fiorentinas Luzayadio ‘Andy’ Bangu. Det skriver nettsiden Calciomercato. Vi har ikke funnet ut hvor på banen Bangu spiller, men han ble sett i en ungdomskamp. Fiorentina hentet ham i sin tid fra Atalanta, og Fiorentinas trenere sa da at det var lenge siden de hadde sett et liknende talent.

09.45: United skal være interessert i – hold deg fast – den NYE Cristiano Ronaldo. Det skriver The Guardian. Navnet er Alvaro Vadillo, og han spiller til daglig i Real Betis. Den 18 år gamle kantspilleren har spilt aldersbestemt for Spania, men var ute lenge med et ødelagt korsbånd forrige sesong. The Guardian skriver imidlertid også at United heller vil ha den ordentlige Cristiano Ronaldo, og at det dermed ikke betyr så mye at Betis foreløpig ikke vil selge unggutten som visstnok trener mye på å lære seg engelsk…

Her er Vadillos Wikipedia-side.

Torsdag 13. september:

17.30: Tidligere i uken gikk det rykter om at United skal ha sendt speidere for å finsikte den 18 år gamle italienske spissen Domenico Berardi. Unggutten spiller for Sassuolo, og ifølge lokalavisa La Gazzetta di Modena, så er klubben kjent med Uniteds interesse.Torsdag bekrefter Sassuolo at Manchester United er blant interessentene.– Det er mange store klubber som følger Berardi, og Manchester United er én av dem. Per nå har det imidlertid ikke vært noen konkrete bud på ham.– Men, vi er åpne for alle muligheter, og vi får til slutt se hva som er best for ham. Han er en kvalitetsspiller og fortjener all oppmerksomhet han kan få, sier Nereo Banato, klubbdirektør, til Sky Sports.

07.30: Er Cristiano Ronaldo verdt 200 millioner euro? Det er spørsmålet United må stille seg hvis de vil ha ham tilbake. Ifølge goal.com er det nemlig prisen Real Madrid krever hvis de ikke klarer å gjøre portugiseren fornøyd igjen.

Onsdag 12.september:

18.45: Juventus forbereder et bud på en misfornøyd Nani i januar. Skal vi tro Futebol365, er italienerne ute etter portugiserens underskrift så snart overgangsvinduet åpner igjen etter nyttår. Nani har vært mye i medias søkelys de siste ukene etter at kontraktsforhandlingene ble lagt på is, og etter en uoffisiell flørt med russiske Zenit.

11.00: Manchester United har endelig kommentert de mange ryktene som har svirret den siste uken etter at Sir Alex Ferguson møtte tidligere Barcelona-trener Pep Guardiola i New York der sistnevnte nå bor. I følge ryktene skulle de to ha møttes for å diskutere en løsning der Guardiola overtar Manchester United etter Ferguson. Til Daily Express sier en ikke navngitt United-pressetalsmann, eller kvinne for alt vi vet, at Ferguson rett og slett var på ferie og dro til New York for å se landsmannen Andy Murray i aksjon i US Open.

United understreker, kanskje ikke så overraskende, at møtet mellom Ferguson og Guardiola var tilfeldig og ikke har noe relevans til managerjobben i United.

11.10: Arsene Wenger kan ha funnet en erstatter for Robin van Persie. Franskmannen skal nemlig være klar til å hente Didier Drogba tilbake til England etter at Drogbas opphold i Kina ser ut til å bli av det korte slaget. Arsenal-manageren må imidlertid vente til januar før han kan gjøre et fremstøt, skriver The Sun.

Tirsdag 11.september:

0940: Sir Alex Ferguson skal ha mistet tålmodigheten med Anderson og skal være klar til å selge midtbanespilleren i januar, skriver Goal.com. Nettstedet siterer en kilde i United-systemet, som naturligvis ikke er navngitt.

Kilden mener å vite at Ferguson vil kvitte seg med Anderson og skal være klar til å selge om noen byr rundt 20 millioner pund. Tottenham og Benfica skal allerede være interesserte, melder Goal.com. Anderson startet fjorårssesongen strålende, men har fått mye av karrieren på Old Trafford hemmet av skader.

0835: Manchester United skal ha fulgt Peterboroughs 18 år gamle venstreback Kgosi Ntlhe, melder The Sun. Dersom Sør-Afrikaneren blir funnet god nok vil en overgang neppe bli vanskelig å få til ettersom det er Darren Ferguson, Sir Alex sin sønn, som er Peterboroughs manager.

08.10: I følge Daily Mirror skal Nani ha fått klar beskjed om å slutte å kommentere kontraktsforhandlingene med Manchester United. Nani har to år igjen av kontrakten sin, men skal ha provosert United ved å si at han ønsker å gå kontraktstiden ut for så å finne en ny klubb gratis dersom ikke United etterkommer lønnskravene hans. United forsøkte å kvitte seg med Nani i sommer ved å tilby ham til Zenit St Petersburg, men det ble som kjent aldri noe av den handelen, skriver Mirror.

Mandag 10. september:

10.00: I rekken av ville rykter skriver The Guardian mandag at Cesc Fabregas muligens kan ende i United. Fabregas skal ikke være helt fornøyd i Barcelona (byttet ut i alle tre seriekamper til nå), og siden gamle Arsenal-spillere som van Persie, Clichy og Nasri allerede finnes i Manchester, så vil han kunne gjøre det verre enn å reise til Old Trafford. United, AC Milan og Paris St. Germain skal følge utviklingen selv om spanjolen selv, i sin foreløpig siste uttalelse, hevder at han er fornøyd på Nou Camp.

09.00: Marouane Fellaini, som herjet med United i serieåpningen, har sagt at han kommer til å dra fra Everton i januar eller senest etter sesongen, noe som burde interesse både United og City, skriver Manchester Evening News.

08.30: United skal ha sendt speidere for å finsikte den 18 år gamle italienske spissen, Domenico Berardi. Unggutten spiller for Sassuolo, og ifølge lokalavisa La Gazzetta di Modena, så er klubben kjent med Uniteds interesse. Berardi står med ett mål på to kamper for det som er hans første sesong på A-laget som spiller i Serie B.