Bekrefter Van Persie-samtaler

OPPDATERT: Nederlenderen forlater trolig United i løpet av helgen.

Robin van Persie forlater trolig Old Trafford i løpet av helgen og blir etter alt å dømme presentert som ny Fenerbahçe-spiller søndag eller mandag.

Tidligere i dag meldte Sky Sports at Uniteds nær 32 år gamle spiss var til legesjekk foran overgangen til den tyrkiske storklubben.

Det skal være enighet om overgangssummen (av enkelte medier, deriblant The Guardian, rapportert til £4.7 millioner) og en 3- eller 4-årskontrakt (kontraktsvarigheten varierer fra kilde til kilde).

Representanter fra United og Fenerbahçe skal ha forhandlet om avtalen hele denne uken, og tyrkerne skal ha god tro på at overgangen vil være fullført innen søndag.

Torsdag ettermiddag bekreftet også klubben på sin offisielle twitterkonto at de har forhandlet både med United og Van Persie selv.

Sky Sports melder torsdag ettermiddag at det nå kun er papirarbeid som gjenstår og at Van Persie vil slutte seg til den tyrkiske klubben i løpet av mandagen.

Dermed er det mye som tyder på at Nani får det som han vil. Portugiserens overgang til Fenerbahçe er som kjent allerede et faktum, og han ga forleden dag uttrykk for at han ønsker Robin van Persie som lagkamerat på Şükrü Saracoğlu Stadion.