Heinze: – Umulig å få Ronaldo hit nå

Gabriel Heinze, Uniteds tidligere venstreback, ønsker å gjenforenes med Cristiano Ronaldo i Real Madrid, men tror ikke på at akkurat det skal skje med det første.

Ronaldos 28 ligamål har naturlig nok satt sine spor rundt omkring i fotballverdenen, og Real Madrids uendelige interesse for verdens beste fotballspiller for tiden er ikke ukjent. Pedrag Mijatovic, tidligere storscorer og nå sportsdirektør i Real Madrid, har ved flere anledninger ytret sitt ønske om å signere portugiseren, men ser ut til å konstatere at han ikke er til salgs.

Gabriel Heinze hadde heller ikke sagt nei takk:

"Med Ronaldos scoringsrate de to siste sesongene, og når man kjenner til Sir Alex Ferguson, vet jeg at det ikke akkurat blir lett å få han hit. Det hadde vært et drømmekjøp, men det er urealistisk nå. Per dags dato er han i ypperste verdensklasse, og det var Sir Alex som fikk han opp dit. Han selger ikke juvelen sin," sier argentineren, før han fortsetter:

"Men, han har alltid snakket fint om Real, og hvordan han har drømt om å få spille der en dag. Han har ennå mange år igjen på verdensklassenivå, og det er langt fra for sent for oss å signere han," avslutter den minst populære argentineren på Old Trafford for tiden.

Kilde: SkySports