SPIONØYNE PÅ CHAMPIONS LEAGUE-RIVALENE: Ronaldo i gang, Young Boys slet i generalprøven, mens Valencia fortsatt ikke klarer å vinne.

Den kommende uka starter Champions League igjen, der United har havnet i gruppe med Juventus, Valencia og Young Boys i det som mange kanskje vil mene at er den mest interessante gruppa vi har havnet i på en stund.

Vi har tatt en titt på hvordan våre Champions League-rivaler gjorde det i helga.

Måtte ha ekstraomganger i generalprøven

Schaffhausen 2-2 Young Boys (2-3 etter ekstraomganger)

Onsdagens motstander er sveitsiske Young Boys, et lag vi i motsetning til Juventus og Valencia aldri har møtt i en offisiell kamp før.

Det blir selvsagt spennende, og vi kommer til å komme med mer stoff relatert til den kampen de neste dagene.

I helga spilte Bern-laget uansett cupkamp mot Schaffhausen, og de fikk en del problemer mot laveredivisjonsmotstand.

Først i det 69. minutt klarte Young Boys å få ballen i mål, da innbytter Miralem Sulejmani scoret, og da løsnet det for begge lagene. Schaffhausten utlignet umiddelbart, før Young Boys’ Moumi Ngamaleu så ut til å sikre avansement da han scoret i det 87. minutt. Men mange minutter på overtid utlignet Schaffhausen, og dermed måtte Young Boys ut i ekstraomganger.

Igjen ble det overtidsscoring, men denne gangen var det bortelaget som fikk det – i det 123. minutt sendte Mohamed Ali Camara (som ofte kalles Pique, oppkalt etter ex-red Gerard Piqué, som er idolet hans) Uniteds Champions League-motstander videre.

Ikke veldig imponerende, selv om det nok også skyldes litt sparing av spillere, men Young Boys er i alle fall videre. I fjor tapte de finalen i den sveitsiske cupen.

Young Boys: M. Wolfli; R. Assale (J.P. Nsame, 60.), L. Benito, M. Camara, C. Fassnacht (M. Sulejmani, 60.), G. Hoarau (L. Bertone, 90.), N. Ngamaleu, J.S. Sanogo, T. Schick, D. Sow (U. Garcia, 106.), S. von Bergen.

Ronaldo er i gang

Juventus 2-1 Sassuolo

Cristiano Ronaldo forflyttet seg som kjent fra Real Madrid til Juventus denne sommeren, noe som selvsagt ble ekstra interessant med en gang United ble trukket i Juventus’ gruppe.

33-åringen scoret ikke i noen av sine tre første opptredener for Torino-laget, noe som nesten må karakteriseres som en måltørke i hans eksepsjonelle tilfelle.

Laget vant likevel sine første tre kamper i årets Serie A-sesong, og det ble også seier i den fjerde kampen, som søndag ettermiddag ble spilt mot Sassuolo.

Og nå har Ronaldo våknet.

Først satte han inn 1-0 fra kloss hold, og når han først hadde fått hull på byllen, så scoret han i kjent stil enda en gang også.

Han kunne fort også fått sitt første hat-trick i den Notts County-inspirerte Juventus-drakta, men det ble bom på noen av sjansene også.

På overtid reduserte Sassuolo, før Douglas Costa fikk rødt kort på overtid etter en rekke stygge forseelser (inkludert en albue, litt stanging og en usedvanlig ekkel spytting i motspillers munn). Det endte 2-1, og Juventus leder serien.

Der kan de fort bli værende.

Juventus: Wojciech Szczęsny; João Cancelo, Leonardo Bonucci, Medhi Benatia, Alex Sandro (Juan Cuadrado, 80.); Emre Can (Rodrigo Bentancur, 71.), Sami Khedira, Blaise Matuidi; Paulo Dybala, Mario Mandžukić (Douglas Costa, 61.), Cristiano Ronaldo.

Seieren lar vente på seg

Valencia 0-0 Real Betis

Valencia har hatt en utfordrende start på sesongen.

Først ble det uavgjort hjemme mot Atlético Madrid, så ble det tap borte mot Espanyol, etterfulgt av uavgjort borte mot Levante.

Lørdag kveld kom Real Betis på besøk, og det endte målløst på Mestalla.

Valencia utmerket seg egentlig mest i kortstatistikken – de fikk seks gule kort i løpet av oppgjøret (dobbelt så mange som Betis).

Geoffrey Kondogbia måtte ut med skade tidlig i kampen – vi vet ikke om United-kampen (2. oktober) står i fare.

Valencia skal ikke ha skapt veldig mye, og i kamprapporten til supportersiden clubvalenciacf.com blir det skrevet at manager Marcelino kanskje ikke har funnet helt den riktige balansen ennå, og at det kanskje har litt med at mange nye forsterkninger skal tilpasse seg hverandre.

Vi får satse på at de venter til etter kampen på Old Trafford (2. oktober) med å få til akkurat det.

Valencia: Jaume; Crisitano Piccini, Gabriel Paulista, José Gayá, Ferran Torres (Gonçalo Guedes, 63.), Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia (Daniel Wass, 14.), Denis Cheryshev (Michy Batshuayi, 77.), Kévin Gameiro, Rodrigo.