Rojo med strålende assist

Både Marcos Rojo og Sergio Romero spilte fra start mot Honduras.

Publisert

Og holdt nullen gjorde de. Det skulle vel nesten bare mangle for Argentinas stjernegalleri når de møter et lag som Honduras.

De endte imidlertid bare 1-0 etter en scoring fra Gonzalo Higuain i det 31. minutt. Takket være et fantastisk forarbeid av Rojo.

Honduras var på vei i angrep, og en lang stikkpasning ble slått mot Honduras høyrekant. Rojo leste pasningen, timet perfekt, klarerte med hodet, tok med seg ballen, fosset fremover, og sentret til Higuain som med ett sekunds magi scoret et strålende mål.

Bare se selv (Rojo ser dere etter om lag 27 sekunder):

Sergio Romero og Rojos øvrige involveringer vet United.no imidlertid lite om, ettersom kampen ble spilt natt til lørdag og vi ikke fikk sett den.

Twitter-brukeren @mxchneiderlin skriver imidlertid følgende: – Det høres kanskje rart ut, men Marcos Rojo spiller til man of the match i dag.

En annen bruker, @SpinninAlb, skriver: – Fint å se Sergio Romero holde buret rent og gjøre noen imponerende redninger.