Rio klar, Carrick skadet

Sir Alex Ferguson med en oppdatering på skadesituasjonen på dagens pressekonferanse.

På dagens pressekonferanse på Carrington i forkant av helgens oppgjør mot Everton på Goodison Park kom Ferguson med en oppdatering på skadesituasjonen. Den store gladnyheten var at Rio Ferdinand, som har vært skadet siden før VM-sluttspillet i sommer, endelig er klar for kamp igjen og starter etter alle solemerker morgendagens kamp.

Michael Carrick er derimot ute i helgen og de neste tre ukene med en skade i akillesen. Carrick har slitt med denne skaden et par uker og er sendt til spesialist. Han skal der behandles med en injeksjon for å komme tilbake på banen fortest mulig.

I gårsdagens reservelagskamp mot Stockport haltet Anderson av etter en times spill. Det skal imidlertid ikke dreie seg om noen skade. En liten smell, i kombinasjon med at man vil være forsiktig med Anderson siden han akkurat har kommet tilbake etter at en langvarig kneskade, gjorde at han ble tatt av banen.

Redaktør for United.no, Jon Martin Henriksen, er på Carrington og kommer med mer info fra dagens pressekonferanse i løpet av dagen.