– Rio kan utgjøre forskjellen

Michael Carrick er strålende fornøyd med at lagkamerat Rio Ferdinand har ristet av seg ribbeinsskaden, og mener midtstopperen kan utgjøre forskjellen i kveldens returoppgjør mot Arsenal.

Rio Ferdinand måtte stå over lørdagens oppgjør mot Boro på Riverside, men er meldt spilleklar mot Arsenal på Emirates i kveld. Midtbanegeneral Michael Carrick ser svært gledelig på nyheten om at stopperkjempen er tilbake, og mener Rios innflytelse og tilstedeværelse kan være utslagsgivende.

"Rio har erfaringen, og har vokst av det," uttaler Uniteds nummer 16, før han deler ut litt skryt til den London-fødte stopperen: "Det er få spillere i spillergruppa som har en slik tilstedeværelse som han har, og det merkes når han er tilstede."

– Må være konsentrerte

United har kun sluppet inn ett mål på fem bortekamper i Champions League denne sesongen, og Sir Alex Ferguson håper United-spillerne kan stå for nok en sterk defensiv oppvisning på Emirates i kveld.

"Når forsvarsspillerne våre virkelig er konsentrerte og er klare for de store matchene, spiller de ofte utrolig godt! Vi er kapable til det, og vi må bare fortsette slik vi gjorde mot Porto i Portugal," avslutter Sir Alex før kveldens meget spennende oppgjør.

Manchester United har som kjent 1-0 å gå på fra hjemmemøtet, etter scoring av John O'Shea.

Kilde: Sky Sports