– Resultatene taler for seg selv

– Solskjær har fått United-spillerne til å endre mentalitet. Nå kjemper de sammen, sier Fulham-manager Claudio Ranieri.

Fulham har sluppet inn klart flest mål denne sesongen i Premier League.

Les også: Har United fått et nytt Rooney-problem?

Samtidig er det ingen andre lag som har scoret flere mål i ligaen enn United i den perioden Ole Gunnar Solskjær har satt i managerstolen.

– Ekstremt viktig for oss

Det kan med andre ord blir riktig så festlig på Craven Cottage ved lunsjtider lørdag, og Ranieri vet at det er en tøff oppgave som venter laget hans.

Likevel kommer han med en aldri så liten advarsel.

MOURINHOS SISTE TRIUMF: Romelu Lukaku og Marcus Rashford kom begge på scoringslisten da United og Fulham møttes på Old Trafford i desember. Det ble også siste gangen José Mourinho ledet United til seier.

– United er veldig gode, men det er en stor fordel for oss å spille hjemme. Det blir ekstremt viktig for oss å ta poeng mot United, sier Ranieri på pressekonferansen før lørdagens oppgjør mellom Fulham og United.

Fulham-manageren har utvilsomt et poeng. Hele 15 av Fulhams 17 poeng denne sesongen har kommet på eget gress.  

– Selvtilliten er tilbake

Fulham ligger syv poeng bak trekløveret Burnley, Southampton og Newcastle, og må avslutte sesongen sterkt om det skal bli Premier League-spill også neste sesong.

Uniteds neste manager: Her er kandidatene

Ranieri er imidlertid optimistisk før helgens kamp. På spørsmål om hans mening om Solskjærs United-lag svarte italieneren følgende:

– Resultatene taler for seg. Han står med kun seiere foruten én uavgjort. Spillerne hans har endret mentalitet og de kjemper sammen. Men vi er også bedre nå og selvtilliten vår er tilbake, sier Ranieri.

 

FORNYET TILLIT?: Alexis Sánchez kan være blant spillerne som får muligheten mot Fulham til tross for en svak kamp mot Leicester.

Om Ole Gunnar Solskjær leder United til seier mot Fulham vil han ha tangert Josè Mourinhos ti seiere (i alle turneringer) denne sesongen.

I så fall vil Solskjær ha klart kunststykket etter bare 11 kamper, mens portugiseren trengte 24…