Reservene tapte for Blackburn

Danny Welbeck (bildet) og reservelaget registrerte sitt første tap på elleve kamper, da Blackburn vant 2-1 i Northwich. Debutant Possebon spilte hele kampen, mens Fangzhou Dong ble skadet.

Uniteds reservelag fikk sitt første tap på elleve kamper. Det var Blackburn som slo oss sist, og typisk nok var det nettopp Rovers United snublet for igjen.

Dette var ikke en såkalt stang inn-kamp for United. Snarere tvert imot; United hadde stang ut hele fire ganger!

Danny Welbecvk var nær ved å gi United ledelsen etter fem minutter, men i stedet ga Judge Blackburn ledelsen seks minutter etter. Midtveis i omgangen hadde Chris Eagles et skudd som ville vært kandidat til årets reservemål hvis skuddet hadde gått inn, men ballen traff yttersiden av krysset.

United gjorde to bytter i pausen, og introduserte Fangzhou Dong og Danny Simpson for henholdsvis Eagles og Gerard Pique. Fem minutter etter sidebytte hadde United en utrolig dobbeltsjanse, der først Tom Cleverley traff stolpen, og Danny Welbeck (bildet) på returen traff samme stolpe.

Debutant Rodrigo Possebon hadde en meget god kamp, og var arkitekten bak nok en kjempesjanse til United. Uheldige Welbeck hadde først et forsøk som ble blokkert på mållinjen, og så etter litt klabb og babb fikk han skuddsjanse igjen, og nå traff ballen undersiden av tverrligger og ut.

Helt imot spillets retning scoret i stedet Blackburns Clarke til 2-0. Dette var ikke Unieds dag, for minuttet etter ble Fangzhou Dong båret av banen etter en stygg takling fra Rovers’ Gunning.

Ett minutt før slutt scoret til slutt United. Evans slo et innlegg som Hewson styrte pent videre til Danny Welbeck, som igjen skjøt et pent volleyskudd opp i nettaket.

United: Zieler; Gray, Pique (Simpson 46), Cathcart, Eckersley; Cleverley, Hewson, Possebon, S. Evans; Welbeck, Eagles (Dong 46) (Barnes 76).

Ubenyttede reserver: Amos, Chester

Kilde: manutd.com