Manchester United v Atalanta: Group F - UEFA Youth League

Målfest i Atalanta-vorspielet

MANCHESTER: Det regnet både katter, hunder og mål på Leigh Sports Village da U19-laget knuste Atalanta 4-2 før kveldens hovedforestilling i Champions League.

I et tidvis voldsomt regnvær tok mannskapet til Neil Wood en viktig hjemmesier mot italienerne.

Juniorlaget tapte 1-4 for Villarreal sist, og måtte derfor slå tilbake for ikke å havne for langt bak de andre lagene før de tre siste kampene.

United lå under 0-1 også denne gangen, men tre raske scoringer av Zidane Iqbal, Joe Hugill og Alejandro Garnacho ga hjemmelaget en komfortabel 3-1-ledelse til pause.

Alle målene kom i løpet av ti innholdsrike minutter.

Skuddsterke Iqbal utlignet med et langskudd fra 20 meter, før Hugill skled United i ledelsen fra en halvmeter. Garnacho satte det tredje, etter å ha dratt seg inn fra venstrekanten.

På åtte minutter snudde United fra 0-1 til 3-1.

1-1: Zidane Iqbal feirer utligningen mot Atalanta.

Isak Hansen-Aarøen spilte sin første kamp i turneringen denne sesongen etter ha vært ute med skade tidligere i høst. Den ballsikre nordmannen spilte på midtbanen sammen med nevnte Iqbal.

Underholdningen fortsatte etter hvilen, dog uten like mange scoringer.

Da innbytter Omari Forson gjorde 4-1 etter en drøy time var det ingen tvil om at alle poengene ville gå til United. 17-åringen hadde vært på banen i ett minutt da han styrte innlegget fra venstreback Alvaro Fernandez i mål. Det var spanjolens sjuende målpoeng denne sesongen.

Radek Vitek i United-målet hadde flere gode redninger, men kunne ikke gjøre noe med dagens siste og flotteste scoring. Innbytter Tommaso De Nipoti reduserte til 4-2 med et kremmerhus fra 25 meter.

United står med seks poeng på de tre første kampene i gruppespillet, og har gode muligheter til å avansere til sluttspillet.

LAGET: Radek Vitek, Marc Jurado, Teden Mengi, Björn Hardley, Álvaro Fernández, Zidane Iqbal, Isak Hansen-Aarøen, Alejandro Garnacho, Shola Shoretire, Sam Mather, Joe Hugill.

U19: Manchester United 4-2 Atalanta

Leigh Sports Village
UEFA Youth League

Mål: 0-1 Simone Panada (20), 1-1 Zidane Iqbal (22), 2-1 Joe Hugill (24), 3-1 Alejandro Garnacho (30), 4-1 Omari Forson (63), 4-2 Tommaso De Nipoti (90+3).

Manchester United: Radek Vitek – Marc Jurado, Teden Mengi, Björn Hardley, Álvaro Fernández – Zidane Iqbal (Martin Svidersky, 62), Isak Hansen-Aarøen – Alejandro Garnacho (Dillon Hoogewerf, 72), Shola Shoretire (Daniel Gore, 75), Sam Mather (Omari Forson, 62), Joe Hugill.
Ubenyttede innbyttere: Eric Hanbury, Rhys Bennett, Max Oyedele.

LIVE:

1: Kampen er i gang!
3: Dagens første sjanse til hjemmelaget. Offensive Fernandez slår inn foran mål, der Shoretire får sendt i vei et skudd rett på keeper.
5: En enda større sjanse! Shoretire spiller igjennom Garnacho. Fra skrå vinkel redder keeper Sassi spanjolens forsøk.
10: Positiv start fra United, som kunne ledet med to allerede. Dominerer kampbildet så langt.
11: Shoretire frempå igjen med et par lekre detaljer ved Atalantas 16-meter. Får aldri skutt.
13: Igjen tråkler Shoretire seg igjennom Atalanta-forsvaret, men også denne gangen stoppes han i skuddøyeblikket.
19: Atalanta i Uniteds 16-meter for første gang. Et innlegg som er for langt.
20: 0-1! Mot spillets gang er det Atalanta som tar ledelsen. Kaptein Simone Panada med et skudd Vitek ikke får hendene på.
22: 1-1! Iqbal kvitterer umiddelbart med et skudd fra 20 meter.
En markkryper som legger seg i hjørnet.
24: 2-1! United snur kampen på to minutter!
Angriper med fart når Garnacho slår inn foran mål. Der kan Hugill skli United i ledelsen fra en halvmeter.
30: 3-1! Garnacho ordner det tredje!
Drar seg inn fra venstrekanten, skaffer seg det han trenger av rom, og plasserer ballen bak Sassi. Vært ti innholdsrike minutter her.
37: God redning av Vitek. Oliveri med et hardt skudd som reddes av Uniteds keeper i full strekk.
39: Stor sjanse til Atalanta! Giovane sender ballen over fra kort hold.
44: Ny kjempesjanse til Atalanta. Et innlegg settes i stolpen.

PAUSE: Dette har vært akkurat så underholdende vi kunne håpet på, men Wood vil nok be ungguttene stramme inn bakerst i andreomgang for å sikre seieren.

46: Andreomgang er i gang.
52: United fortsetter og angripe her. Hugill med avslutning fra skrå vinkel som reddes til corner.
56: Dobbelsjanse til Atalanta. Vitek redder den første. Den andre sendes utenfor.
60: United kontrer med mange mann, men roter bort en god sjanse til å øke ledelsen.
62: BYTTE: Iqbal og Mather ut. Svidersky og Forson inn.
63: 4-1! Forson scorer med sitt første touch på ballen! Venstreback Fernandez som slår inn fra kanten.
72: BYTTE: Garnacho ut, Hoogewerf inn.
75: BYTTE: Shoretire ut, Gore inn.
86: Atalanta med en god sjanse. Vitek på ballen. Dette går mot United-seier.
90+3: 4-2! Atalanta scorer dagens siste med et flott langskudd.

SLUTT: Tre fortjente poeng til United!