– Rashford er nok ute en stund

Skadesituasjonen i klubben har blitt enda verre etter at Marcus Rashford måtte av banen med skade mot West Ham.

– Rashford er nok ute en stund, men vi vet ingenting enda.

Det er det generelle svaret Solskjær ga på både på pressekonferansen og i tunnelen da ble manageren spurt om situasjonen til Marcus Rashford etter kampen.

Rashford måtte gi seg rundt timen spilt. Han holdt seg til lysken og hadde en fortvilet mine i ansiktet. Manageren fortalte at situasjonen fortsatt er uklar.

– Han har en kjenning i lysken. Vi skal sende ham på scan og se hvor ille det er. Jeg vet ikke hvor lenge han kan være ute, jeg er ingen doktor. 

TRENGER IKKE DETTE: Med flere sentrale spillere på skadelisten bidrar skaden til Rashford til enda mer hodebry for Solskjær.

Rashford er ikke den eneste spilleren som er på skadelisten, det ble Solskjær også bedt om å kommentere.

– Man vil selvfølgelig ikke se spillere på sidelinjen, men det er en del av fotballen. Vi har måttet tåle det tidligere, og vi vil tåle det igjen. 

Salgene i sommer

Det kom nok ikke som et sjokk på nordmannen at Alexis Sánchez’ overgang til Inter ble trukket frem – særlig med tanke på at det ikke ble hentet en erstatter i sommer. 

– Vi tok en avgjørelse på det, og jeg tror fortsatt at det var den beste avgjørelsen for både oss og Sánchez. Vi var enige om det.

UTLÅNT: Alexis Sánchez fases etter alle solemerker ut av Manchester United. Første steg på veien er et utlån til Inter.

– Skader skjer, og det er bare midlertidig. Vi har gjennom historien hatt midtstoppere som har slitt med skader her. Michael Carrick har spilt stopper her en gang, det samme har Darren Fletcher, sier Solskjær.

– Det med spissene er bare slikt det har blitt. Forhåpentligvis er Mason Greenwood og Anthony Martial tilbake til Rochdale og Arsenal. Definitivt Arsenal, kanskje en av dem er tilbake til Rochdale-kampen.

Taklingen på Young

Ikke nok med at Marcus Rashford måtte av med skade. Ashley Young ble offer for en druser av en takling av West Ham-kaptein Mark Noble, som med utstrakt og hevet fot, og med knottene først, felte Young.

Dette ble Solskjær selvfølgelig spurt om på pressekonferansen. 

FIKK DET GULE: Men var det i mildeste laget?

– Jeg så det fra sidelinjen. De som sitter med videoopptaket og dømmer ser det vel bedre, så de hadde sikkert rett, men jeg syns det var et ganske strakt ben i den taklingen, sier Solskjær med et smil som kanskje antyder at han mener at kortet burde hadde en annen farge.