Rashford er med – andre glimret med sitt fravær

Onsdag ettermiddag sjekket United-spillerne inn på spillerhotellet The Lowry i Manchester, i forkant av FA-cupoppgjøret mot Wolverhampton.

Et av de store spørsmålene før denne kampen har vært om Marcus Rashford ville være klar til den, eller om det ender med at han hviles.

United.no-redaksjonen tror ikke at Solskjær vil ta noen sjanser med sin toppscorer. Hvem vi tror erstatter ham, kan du lese her.

Lokalavisa var som vanlig til stede med fotografer, og kan opplyse om følgende tropp: 

Keepere: Sergio Romero, Lee Grant.
Forsvarsspillere: Aaron Wan-Bissaka, Diogo Dalot, Phil Jones, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Brandon Williams.
Midtbane/angrep: Andreas Pereira, Nemanja Matic, Fred, Jesse Lingard, Angel Gomes, Juan Mata, Tahith Chong, Mason Greenwood, Marcus Rashford, Anthony Martial, Daniel James.

Daniel James stod ikke på Manchester Evening News’ liste, men vi har lagt han til fordi han var på bildene derfra. Vi går ut fra at det bare er en glipp fra avisa. Det kan jo innimellom gå litt for fort – de hadde også skrevet Lindelöf opp på lista to ganger.

Vi merker oss selvsagt at Rashford er med, og det samme er også Jesse Lingard. David de Gea er derimot ikke med, noe som på ingen måte er uventet.

Ashley Young og Luke Shaw glimrer begge med sitt fravær – Shaw måtte trekke seg fra Norwich-kampen etter å ha vært syk (pluss at det ble spekulert i at han slet litt med hamstringmuskulaturen).

Det er verdt å merke seg at én av disse spillerne kommer til å forsvinne ut fra den endelige kamptroppen, siden vi ikke kan ha mer enn sju spillere på innbytterbenken.

SHAW KVEN SOM MANGLA: Verken Luke Shaw og Ashley Young sjekket inn på spillerhotellet.