– Rashford ble klarert først i morges

I forkant av lørdagens Manchester-derby har det vært spenning knyttet til Uniteds stopperrekke. Raphaël Varane har blitt skadet, mens Victor Lindelöf har vært som usikker å regne etter en skade han pådro seg på trening tidligere i uken.

Lagoppstillingene viser dog at svensken er frisk igjen og danner forsvarstrio sammen med Harry Maguire og Eric Bailly.

Ole Gunnar Solskjær sier at han har følt seg sikker på at Lindelöf ville rekke kampen gjennom uken.

– Han er tilbake. Jeg hadde alltid følelsen av at han kom til å rekke denne kampen, men man kan jo aldri være sikker. Jeg er veldig fornøyd over å ha ham tilbake, sier Solskjær til MUTV.

Manchester United v Leeds United - Premier League
KLAR: Victor Lindelöf er blant dem som får ansvar for å holde Phil Foden og kompani så langt unna målet til David de Gea som mulig.

Mens Lindelöf løser stopperproblematikken, må Mason Greenwood trå til for et United som også opplever frafall på spissplass.

Som rapportert i dagene før kampen, er Edinson Cavani utilgjengelig, mens Marcus Rashford også har vært usikker. 24-åringen ble klar til kamptroppen med et nødskrik.

– Vi har hatt et par problemer siden Italia. Edinson har vært ett av dem, mens Marcus ble klarert først i morges. Han har hatt et problem også, men heldigvis kan han være på benken og forhåpentligvis komme på hvis vi trenger det, sier Solskjær, som ikke er i tvil om at Greenwood er en god erstatter.

– Han har vært ett av de store plussene denne sesongen. Han har vokst og blitt modnere. Dette er en god sjanse for ham.

Nå er Solskjær klar for en av sesongkalenderens aller største oppgjør.

– Dette er de beste kampene. Du gleder deg til dem. Vi vet at det kommer til å bli vanskelig og at vi må være på vårt beste, men guttene har vist at de kan det så mange ganger.

2021-22_wolverhampton_sak_1200x650