Rafael debuterte

Mens Ashley Young ble matchvinner mot Norge. Les alt om lørdagens landskamper her.

Selv om Premier League-sesongen er over, er det flere av Uniteds spillere som ikke får ferie helt ennå. Lørdag kveld skal potensielt seks av de Røde spille landskamper, hvorav fire av dem spiller for å holde på formen til EM. Under kan du se hvilke kamper United-spillerne skal være med i.

Danmark – Brasil 1-3

Danmark og Anders Lindegaard testet EM-formen mot Brasil og Rafael, som hadde fått sin første oppkalling til Brasils landslag. Lindegaard fikk imidlertid ikke sjansen, ikke en gang når førstevalget Thomas Sørensen måtte ut med skade, noe som tyder på at han blir tredjevalg under sommerens sluttspill. Rafael kom imidlertid innpå og fikk rundt 20 i annen omgang og fikk dermed sin første kamp med flagget på brystet, uten at han klarte å markere seg nevneverdig.

Portugal – Makedonia 0-0

Nani og resten av de portugisiske stjernene skulle prøve å bryte seg gjennom Makedonia sitt forsvar lørdag kveld, men det skulle vise seg å være enklere sagt enn gjort. United-vingen måtte nøye seg med en plass på benken fra start, men kom inn i det 63. minutt for Ruben Micael, men Portugal stanget og stanget uten å få uttelling. X-Red Cristiano Ronaldo hadde kampens største mulighet i Leiria, men frisparket hans gikk like utenfor i kampen som endte målløst.

Spania – Serbia 2-0

Et Spania uten Chelsea-, Barcelona – og Athletic- spillere, men med David de Gea i troppen møtte Serbia. Sisteskansen var imidlertid ubenyttet innbytter da spanjolene vant 2-0 etter mål av Adrian Lopez og Santi Cazorla.

Norge – England 0-1

Wayne Rooney og Danny Welbeck var begge ute grunnet skade, men både Phil Jones og Ashley Young var med i Three Lions startellever. Sistnevnte var også mannen bak kampens eneste scoring. Young tok med seg ballen mot 16-meteren, rundlurte Brede Hangeland med en enkel skuddfinte og satte ballen bak Rune Jarstein. Young ble tatt av banen drøye kvarteret før slutt, mens Jones ble erstattet av Martin Kelly helt på tampen av oppgjøret.

Patrice Evra og Frankrike skal ikke i aksjon før søndag kveld, når de møter Island.